Blog

 

 

konnektor
Az elektromos hálózatok sokszínűsége

2023.06.07

Az utazás vagy külföldre költözés során gyakran találkozunk különböző konnektor típusokkal, amelyek kihívást jelenthetnek az elektromos eszközeink használata szempontjából.
melegszendvicssütős receptek
Melegszendvicssütő receptek

2023.05.31

A melegszendvics olyan étel, amit szinte mindenki szeret és rengeteg kombinációja elkészíthető. A szendvicssütő egy sokoldalú konyhai gép, amit a remek szendvicsek elkészítése mellett más ételek sütésére is használhatsz. Most olvashatsz néhány ötletet, amivel feldobhatod a reggelidet és a vacsorádat is.
gps készülék
Hogyan működik a GPS?

2023.05.26

A GPS a Global Positioning System rövidítése, amit Helymeghatározó Rendszerként fordíthatunk magyarra. A GPS rendszert elsődlegesen rádiónavigációs célokra fejlesztették ki, de ezen kívül alkalmazható a pontos idő mérésére is.
elektromos fűtési megoldások
Elektromos fűtőtestek, hősugárzók, konvektorok, olajradiátorok – hol milyen fűtési megoldást érdem...

2023.01.10

A könnyen, szakember nélkül telepíthető elektromos fűtési lehetőségeket az előző években a legtöbb háztartásban kiegészítő fűtésként használták, azonban ez az idei évben megváltozhat. Sokan választhatnak majd ilyen fűtési megoldásokat a gázkazán alternatívájaként.
autós eseménykamera
Autós esemény kamera – hogyan működik a menetrögzítő kamera, miért érdemes használni?

2023.01.10

A menetrögzítő kamerák manapság egyre több autóba foglalnak helyet. Baleset esetén bizonyítani tudjuk vele az igazunkat, mivel itt utólag visszanézhető a teljes esemény, vagy segíthetünk más autós társunknak, ha pont láttuk a vele történt káreseményt.