Új taggal bővült a család? Egy kisbaba érkezése a családba mindig is nagy eseménynek számít. Mivel az újszülött még igen érzékeny, fontos, hogy a szülők gondoskodjanak a biztonságról, és kellő figyelmet fordítsanak arra, hogy megóvják a baba egészségét.

Motorola MBP8 digitális bébiőr Az egyik legfontosabb, hogy a babát a szülők biztonságban tudják a nap minden percében. Ehhez nagy segítséget nyújtanak a bébiőrök, melyek révén akkor is hallhatják a baba hangját, ha épp nincsenek a közelében.

A Motorola MBP8 digitális bébiőr egy digitális audio-bébifon, melynek használatával a szülők nyugodtak maradhatnak egész nap, mivel a készülék segítségével hallani fogják, ha a kisbabájuk sírni kezd. Az újszülöttet nyugodtan hagyhatják aludni zárt ajtók mellett a gyerekszobában, és közben tevékenykedhetnek a konyhában, pihenhetnek a nappaliban, vagy akár sétálhatnak a kertben.

Fontos szempont, hogy a szülők kiemelt figyelmet fordítsanak kisbabájuk egészségére. Ehhez hozzátartozik a szükséges védőoltások beadása, az alapos mosdatás, és a megfelelő tápanyagok bejuttatása a baba szervezetébe.

 

 

Philips SCF356/00 Avent Tápanyagmegőrző cumisüveg-melegítő

A Philips SCF356/00 Avent tápanyagmegőrző cumisüveg-melegítő úgy járul hozzá a baba egészségének megőrzéséhez, hogy a kíméletes melegítés technológiának köszönhetően segít megőrizni az anyatejben található tápanyagokat és vitaminokat. Emellett
szabályozza a tej hőmérsékletét, így biztosítja, hogy az ne forrósodjon túl, és a baba igényeinek megfelelő hőmérsékletű maradjon.

Minden óvintézkedés ellenére is előfordulhat, hogy a kisbaba megbetegszik. Ha a gyermek lázasnak tűnik, fontos, hogy a szülők minél biztonságosabb módon végezzék el a lázmérést. A hagyományos lázmérők veszélyt hordoznak magukban, ugyanis higanyt tartalmaznak, és az izgő-mozgó baba könnyen összetörheti az eszközt.

 

Braun IRT6020 ThermoScan 5 

Braun IRT6020 ThermoScan 5 infravörös fülhőmérő kiválóan alkalmas az újszülöttek számára, ugyanis gyors, biztonságos és kényelmes használatot biztosít. Hajlékony hegyének köszönhetően akkor sem törik el, ha a baba mozgolódik.