Május utolsó vasárnapja gyereknap – ez a nap szeretett gyermekeinké! Természetesen ezen a napon sem tehetnek meg bármit, amit csak szeretnének, ugyanakkor lelkiismeret-furdalás nélkül a szórakozásnak szentelhetik a napot. Egy kis meglepetéssel Te is színesebbé varázsolhatod a napot számukra…

A legtöbb fiatal kifejezetten szeret zenét hallgatni, függetlenül attól, hogy éppen otthon, az utcán, vagy buszon tartózkodik. Vannak, akik jobban szeretik csendben élvezni a dallamokat, ezért ők előnyben részesítik a fülhallgató használatát.

Logitech G430

A Logitech G430 Surround mikrofonos játék fejhallgató különleges élményt nyújt a játékra és zenehallgatásra vágyók számára, ugyanis erőteljes, basszusban gazdag Dolby 7.1-es térhatású hangzást kínál. A párnarész kitűnően illeszkedik fülre, így jelentősen képes tompítani a környezet zajait. 

Vannak, akik inkább otthon hallgatnak zenét, mivel ott fülhallgató nélkül is megtehetik. Azok, akik inkább a hangosabb zenehallgatást preferálják, szívesen választanak Hi-Fi rendszert.

Philips MCM2300/12 A Philips MCM2300/12 MP3 USB 15W Mikro Hi-Fi rendszer ideális választás számukra, mivel Bass Reflex hangsugárzó rendszerének köszönhetően mélyebb, szabályozott, kisebb torzítású basszushangot szólaltat meg. Emellett beprogramozhatják kedvenc rádióállomásaikat, de ha saját összeállításokat szeretnének hallgatni, akkor elegendő a zenéket tartalmazó MP3 lejátszót a Hi-Fi készülékhez csatlakoztatni.

LG DP542H

A filmek szerelmeseit egy DVD lejátszóval lehet meglepni, hiszen így bármikor, kiváló minőségben nézhetik kedvenc filmjeiket, vagy ismerhetnek meg új filmeket.

Az LG DP542H DVD lejátszó többféle formátumú video és audio tartalmakat képes lejátszani, így képeket, videókat és zenés tartalmakat is élvezhetnek rajta a fiatalok. Az 1080p felkonvertálás opciónak köszönhetően az alacsonyabb felbontású képeket és videókat is Full HD minőségben képes megjeleníteni, így mindig tiszta, éles képet fog mutatni a nézőknek.