Black Friday

Összes Black Friday ajánlatunk egy helyen


Hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a Black Friday (vagy magyarul Fekete Péntek), ezért természetesen mi is készülünk az év legnagyobb akciózuhatagára

Te sem szeretnél lemaradni az év legnagyobb és talán legvártabb akciójáról, ugye? Töltsd ki ezt a rövid űrlapot és garantáltan az elsők között értesülhetsz a Fekete Péntek napi akcióinkról, sőt… most megajándékozunk Téged a díjmentes heti e-magazinunkkal is, amelyben hétről hétre érdekességeket, fontos tudnivalókat és hasznos tippeket osztunk meg Veled, hogy könnyebbek, biztonságosabbak és boldogabbak legyenek a mindennapjaid.

 

Tudtad?

A Black Friday mint kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re már általánossá vált, Magyarországon pedig 2013 november 29-én tartották először. Amerikában a karácsonyi bevásárlási szezon hivatalos kezdetét jelenti és mindig a hálaadást követő pénteken tartják. Ott a boltok 24 órás nyitva tartása is megszokott ezen a napon, és hosszú, tömött sorok kígyóznak szinte mindenhol. Az Egyesült Államokban az év legnagyobb forgalmát lebonyolító napnak tartják számon, ám néha olyan méreteket ölt, hogy sérülések, balesetek következnek be, sőt 2008-ban egy halálesetet is okozott a hatalmas dulakodás.

Ebben az időszakban a játékokat és elektronikai cikkeket tartják a legkeresettebbeknek, és bár az óriási árcsökkentés sokakat vonz, másokat elriaszt a nagy tömeg. Hazánkban szerencsére nem kell sérülésektől tartani, de a tumultust és sorban állást könnyen el tudod kerülni, hiszen webshopunk segítségével egyszerűen és kényelmesen juthat hozzá az akciós termékekhez.

A Black Friday alkalmából tehát rengeteg termékre kiterjedő és ritkán látott árcsökkenés vár online áruházunkban. Cserléd le most a régi műszaki cikkeidet, vedd meg azt amire régóta vágysz, vagy gondolkozz előre és tudd le a karácsonyi ajándékokat még alacsony áron, hiszen Fekete Péntek egy évben csak egyszer van! Adataid megadásával elsőként értesülhetsz az akciós termékeink listájáról, és minden fontos információt megkapsz ami segít, hogy a legjobbat kaphasd a legalacsonyabb áron.

Ne szalaszd el az alkalmat mert ekkora árleszállítás csak jövő novemberben lesz! Regisztrálj most