Amazon Kindle Paperwhite Ebook olvasó

Május közeledtével egyre gyakrabban rándul görcsbe az érettségi vizsga előtt állók gyomra – nem csoda, hiszen iskolai tanulmányaik egyik legnagyobb megmérettetésén kell majd megfelelniük. A szülők ilyenkor sokat gondolkoznak azon, hogy hogyan tudnák megkönnyíteni egyre fáradtabb és idegesebb gyerekeik felkészülését. Szerencsére vannak olyan megoldások, amelyekkel Te is hatékonyan segíthetsz nekik a felkészülésben.

A diákoknak számos könyvből kell készülniük az érettségire, főleg, ha jó eredményeket szeretnének elérni. Azonban a nehéz könyveket nem tudják mindenhova magukkal vinni, mivel annak a gerincoszlopuk, a táskájuk és a könyvek is csak a kárát látnák.

Válaszd az Amazon Kindle Paperwhite Ebook olvasót, ugyanis feltölthető rá több, mint ezer olyan könyv, ami fellelhető online, illetve elérhető digitalizált formában. Egyetlen Ebook olvasóba belefér akár a diákok összes tankönyve, és így megkímélik magukat a nehéz cipekedéstől. Matt, papírszerű kijelzőjének köszönhetően az is garantált, hogy a kijelző fénye nem fogja bántani a tanulók szemét.

Sennheiser CX 300-II Precision

Bizonyára Te is emlékszel arra, hogy a környezetből beszűrődő zajok rettenetesen bosszantóak tudnak lenni, ha tanulásról van szó. Sokan éppen ezért zenét szoktak hallgatni közben, így a külvilág zaja nem tudja olyan könnyen elterelni a figyelmüket.

A Sennheiser CX 300-II Precision fülhallgató használatával az érettségire készülés is könnyebb lesz, mivel tökéletesen illeszkedik a hallójáratba, és így jelentősen csillapítja a zavaró tényezőket. Dalszöveg nélküli, inkább háttérzene jellegű kompozíciókat érdemes hallgatni, ugyanis hatékonyabb tanulást segítnek elő.

DeLonghi ESAM 2600 Caffe Corso

A lelkiismeretesen készülő diákok sajnos gyakran feláldozzák az alvásra szánt idő egy részét arra, hogy többet tanuljanak az érettségire. Nehezen kelnek fel reggel, az iskolában pedig folytatódnak a számonkérések, ahol jó teljesítményt kell nyújtaniuk.

Nem meglepő, ha reggel, iskolába indulás előtt ők is megkívánnak egy csésze kávét. Készíts nekik egy capuccinot a DeLonghi ESAM 2600 Caffe Corso automata kávéfőzővel, amely a Capuccino System rendszerének köszönhetően úgy kombinálja a gőzt, a levegőt és a tejet, hogy az eredmény gazdag, krémesen habos kávé legyen. Ráadásul egy gombnyomásra két adagot is el tud készíteni, így egyikőtöknek sem kell várnia a sajátjára és együtt kávézhattok minden reggel.