Készülsz már a nyaralásra? Akár júliusban mész, akár augusztusban, akár később, hidd el, pillanatok alatt itt lesz az indulás napja. Jobb, ha felkészülten várod a napot, nehogy az utolsó percekben derüljön ki, hogy nincsenek nálad olyan kellékek, melyek segítségével képes lennél fokozni az utazás élményét. Adunk néhány ötletet, amik egyszerűbbé, vagy szórakoztatóbbá varázsolják a nyaralást.

Panasonic DMC-TZ70 fényképezőgép

Örökítsd meg a nyaralás legemlékezetesebb pillanatait! Legyen nálad Panasonic DMC-TZ70 fényképezőgép, amely lenyűgöző fényképek készítésére és Full HD felbontású videofilmek rögzítésére képes. 30x-os optikai zoomjának köszönhetően távoli látképek egészen kis szegletét is képes leszel lencsevégre kapni. Fényképezz és filmezz sokat, így újra és újra átélheted legszebb emlékeidet, amikor visszanézed a képeket és a videókat.

WayteQ x995 Android GPS navigációs készülékAutóval fogsz utazni? Egyszerűsítsd meg az odajutást a WayteQ x995 Android GPS navigációs készülékkel, amely nem csak a nyaralás alatt, hanem minden későbbi utazásod alkalmával is hasznos társad lesz. Mindig kényelmesen telik majd az utazással töltött időd, és egyetlen elágazásnál sem kell gondolkodnod, hogy melyik a helyes irány. Mindemellett a készülék nagy fényerejű kijelzővel működik, így napfényben is tökéletesen fogod látni a megjelenített képet. Továbbá a beépített mikrofonja révén a GPS arra is képes, hogy a hangod alapján felismerje az utasításokat, amiket adsz neki.

Pioneer MVH-190UB mechanika nélküli autórádióAz utazást zenehallgatással is élvezetesebbé teheted. A Pioneer MVH-190UB mechanika nélküli autórádió segítségével egész úton szólhatnak a tableteten, okostelefonon tárolt zenék, és ehhez elegendő az autórádióhoz csatlakoztatni az adott készüléket. Ráadásul 1 év garancia jár a termékhez, így mindig nyugodtan indulhatsz útnak, bárhova is mész. Nem csak nyaralás alatt lesz hasznos az autórádió, hanem egész évben minden alkalommal, amikor autóba ülsz – kedvenc zenéid biztosan feldobják a napodat, bárhova is kell menned.