Te is hajlamos vagy olyan ajándékot választani a barátnődnek, feleségednek, lányodnak, amit aztán soha többet nem látsz a kezében? A férfiakra jellemzőbb a mellélövés, náluk a választás nem mindig sül el a legjobban, de mi azt mondjuk, hogy legyen az idei karácsony a tökéletes ajándékok karácsonya! Három terméket mutatunk be számodra, amiknek garantáltan minden nő örülne…


Nincs finomabb az otthon készített igazi házi tésztánál!

Marcato tésztakészítőkAz olasz Marcato csúcsminőségű, évtizedekre tervezett tésztagépei visszahozzák a hagyományos ízeket és az egészséges táplálkozási szokásokat a családi asztalra.

A különböző rátétekkel rengeteg féle tésztát készíthetünk:

-Spagetti
-Capellini
-Ravioli
-Mafaldine stb..

Tartós, hasznos és nagyvonalú ajándék minden hölgynek!

 

Braun Satin Hair hajformázóA haj minden nő féltett éke

Festik, fonják, szárítják, vasalják, göndörítik, egyszóval minden nap valahogyan formázzák azt. A Braun EC2-C Satin Hair Colour készüléke minden hajtípusra alkalmazható, hőfokszabályozója lehetővé teszi, hogy ön a hajtípusának (vékony, normál, vastag) tökéletesen megfelelő hőmérsékletet állítson be.

Megőrzi a festett haj élénk színét, és egészségét. Biztosítja a hő egyenletes elosztását, illetve a készülék nem melegszik túl, a különleges Színmegőrző technológia akár 50%*-kal csökkenti a színfakulást, ezzel ragyogó hajszínt eredményez.

 

Ajándékozz egészséget, egy fittebb életet

Xiaomi Huami AmazfitA Xiaomi Amazfit Pace egy GPS-es okosóra 5 napos üzemidővel. A beépített memóriáról történő zenelejátszás funkciónak köszönhetően nem kell magaddal vinni a telefonodat futáshoz: Az Amazfit Pace rögzíti a lépésszámot, az útvonalat GPS segítségével, a megtett távolságot, az eltelt időt, a szívritmust és más egyéb adatokat is.

A kerámia ház tartós és ellenáll a karcolódásnak. A mindig aktív kijelző könnyen olvasható közvetlen napfényben is. Az Amazfit fitness óra IP67 minősítés szerint vízálló, amely azt jelenti, hogy ellenáll a pornak, esőnek, fröccsenő víznek és véletlen vízbe ejtésnek is.

Tökéletes társ a mindennapokban.


Legyél idén igazán kreatív és nyűgözd le a család női tagjait igazán hasznos meglepetéssel! Kattints a linkekre és találd meg a legjobb ajándékokat!