Te is szeretnéd minél hasznosabb ajándékkal meglepni a férjedet, apukádat vagy a barátodat? Az ajándékválasztás a férfiak esetében sem mindig könnyű feladat… Engedd meg, hogy segítsünk neked néhány tippel, amivel garantáltan sikert arathatsz!


Ha a párodnak választanál valamit, jobb ha tudod, hogy sajnos a praktikus ajándékok sokszor nem túl romantikusak, de szerencsére ez a férfiak nagy többségét egyáltalán nem zavarja. Sokkal inkább kedvelik az olyan ajándékokat, amiknek egész évben hasznát veszik, és hidd el a figyelmességeddel még inkább kifejezed feléjük a szeretetedet. Elárulunk, még egy titkot: Nekik sokszor nehezükre esik kigondolni, hogy mikor mire lenne szükségük, és kifejezetten hálásak, ha valaki leveszi a vállukról ezt a terhet.

Braun MG5050


Sajnos a férfiak nagy része egyáltalán nem szeret takarítani… Na de mi van, ha szakállvágásra kerül a sor? A Braun MultiGroomer MG5050 borotva és szakállvágó teljesen vízálló, forgatható trimmelő széles fejjel a hatékony trimmeléshez, a keskeny fej pedig a szakállvonal precíz kialakításához használható.

A kivételes 3-in-1 rendszernek köszönhetően egy eszközzel végezhető el a trimmelés, a formázás és a borotválás.
Ez a többfunkciós termék ideális eszköz a férfi szépségápolás bármely területére.

Alcatel OneTouchA tabletek nagy előnye, hogy könnyűek, vékonyak, az átlagosnál nagyobb az üzemidejük és könnyen hordozhatóak. Az internetezés, a zenehallgatás, filmnézés és könyv/magazin olvasás sokkal élvezetesebb rajtuk, mint egy telefonon, és nem kell súlyos perceket sem várni míg bebootol. Nem utolsó sorban akár munkára is bevethetőek ezek a kis gépek, és megkönnyíthetik a mindennapokat. 

 

Alcatel One Touch 10,1 hüvelykes HD képernyővel, Android 5.0 operációs rendszerével és 8 GB memóriájával minden igényt kielégít.

Samsung HW-K551A Samsung HW-K551 3.1 csatornás 340W hangprojektor segítségével az otthoni zenehallgatás élménye a maximumra hág. Használatához nem szükséges semmilyen vezeték, okostelefonról, Ipadról vagy bármilyen más eszközről használható a bluetooth csatlakozásnak köszönhetően.

A hálózathoz való csatlakozás után könnyedén kezelhetőek a hangprojektor különböző funkciói, és a kedvenc zenék lejátszásához csupán egy applikáció szükséges.

Felejtsd el a használhatatlan kacatokat és vásárolj idén valóban praktikus ajándékot. Nézz szét webshopunkban, ahol még számtalan ötlettel és műszaki termékkel várunk!