Készülj a nyárra!

Braun Silk-épil 7 7791 Wet&Dry epilátor

Ahogy beköszönt a napsütéses, meleg idő, úgy kerülnek elő a szekrényből a szoknyák és a rövidnadrágok. Ezek a ruhadarabok jobban mutatnak sima lábakon, ezért érdemes valamelyik szőrtelenítési megoldás mellett letenned a voksodat.
Amennyiben a hosszan tartóan sima lábakat szeretnél, válaszd a Braun Silk-épil 7 7791 Wet&Dry epilátort. Kényelmesen tudod használni akár fürdés közben is, mivel teljesen vízálló, ráadásul vezeték nélkül, akkumulátorral is működik. 40 csipeszének köszönhetően alapos szőrtelenítést garantál, így hetekig nem kell a szőrszálak miatt aggódnod.


Braun Series 3 350cc-4 elektromos férfi borotva Férfiaknak is érdemes szem előtt tartaniuk, hogy nyáron körülményesebbé válhat a borotválkozás, ugyanis a tűző napra és a meleg időre érzékenyen reagálhat a bőr. A Braun Series 3 350cc-4 elektromos férfi borotva segítségével megkönnyítheted a borotválkozást, ugyanis amellett, hogy alapos szőrtelenítést biztosít, még az arcbőrt is kíméli.
Mindemellett 4-lépéses tisztítóegységének köszönhetően egyetlen gombnyomással meg tudod tisztítani a borotvát a baktériumoktól, így minden alkalommal teljesen tiszta pengével szőrtelenítheted az arcod.

Braun Oral-B MD20 Professional Care OxyJet

Nyáron általában több gyümölcsöt eszünk, ami jó dolog, hiszen egészséges - viszont a gyümölcsök savassága árthat a fogaknak. Nem is beszélve arról, hogy nyáron könnyebben elcsábulunk édességekre (főleg fagyira), amely szintén fokozottabb szájápolásért kiált…
Annak érdekében, hogy egészségesek maradjanak a fogaid és az ínyed, ne elégedj meg csupán fogmosással. Használd a Braun Oral-B MD20 Professional Care OxyJet szájzuhanyt, melynek klinikailag igazolt előnyei hozzásegítenek az igényes szájhigiénia eléréséhez.
Rendszeres alkalmazása eltünteti az ínygyulladást okozó baktériumokat, így javít az íny állapotán és csökkenti egyes betegségek kialakulásának esélyét.