Ahogy kisüt a nap, egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy kimozduljanak otthonról. A tavasz a kirándulások, hétvégi kikapcsolódások ideje, hiszen ilyenkor még pont ideális erre az idő.

Érdemes minél felkészültebben elindulni otthonról, hogy ne út közben derüljön ki, hogy mik jöttek volna jól az utazás alatt. Rosszabb esetben a kirándulás helyszínére érkezve derül fény arra, hogy valamilyen eszközre igazán szükség lett volna – és egy ilyen felfedezés rányomja a bélyegét az egész napra. Jobb, ha előre végiggondoljuk, mi mindenre lesz szükség.

Az úti cél eléréséhez sokan térképet vesznek elő, és út közben próbálnak kiigazodni rajta. Az egyik szülő vezet, a másik szülő olvassa a térképet, összevesznek az egyik útelágazásnál, a gyerekek hátul hangoskodnak…

WayteQ x995 Android GPSEnnél sokkal egyszerűbb az utazás azok számára, akik WayteQ x995 Android GPS-t használnak. A teljes Európa térképpel felszerelt navigációs rendszerrel kényelmesen telik majd az utazással töltött idő, és az elágazásoknál sem kell gondolkodni, hogy melyik a helyes irány.

Az utazás kényelmét még magasabb szintre lehet emelni egy autórádió beszerelésével. Akik hosszabb útra vállalkoznak, gyakran úgy varázsolják élményszerűvé az utazást, hogy kedvenc zenéiket hallgatják közben.

JVC KD-R453 A JVC KD-R453 autórádióval könnyedén szórakoztatóvá válik az út minden autózó számára. Egész úton szólhatnak a tableteten, okostelefonon tárolt zenék, és ehhez elegendő az autórádióhoz csatlakoztatni az adott készüléket. Mindeközben az okostelefon akkumulátora töltődik is, így nem kell aggódni amiatt, hogy a telefon le fog merülni.

A várva várt úti cél elérése örömteli pillanat, de még jobb, amikor az utazók elkezdik felfedezni a helyszínt. A környezet változatossága, a kisebb-nagyobb meglepetések és a napsütéses idő felüdülést jelentenek azok számára, akik aktív pihenés tervével indultak útnak.

Canon PowerShot SX540 HS digitális fényképezőgéppelA kirándulás élményét érdemes megörökíteni egy Canon PowerShot SX540 HS digitális fényképezőgéppel, amely lenyűgöző fényképek és videófilmek készítésére képes. Adott a lehetőség biztonsági mentések készítésére is, így a képek elveszítésének kockázata is minimalizálható.

Ha végre elérkezett a kirándulás napja, teljen az egész nap a nyugalom, a pihenés és a szórakozás jegyében.