Aki csak teheti, meglátogatja szeretett édesanyját, egy csokor virággal a kezében, szuper ajándékokkal, hogy megköszönje mindazt, amit csodálatos anyukája tett érte az életben.

Felnevelni egy gyermeket és tisztességes embert faragni belőle hatalmas feladat és kihívás. Átélni együtt a sok szépet, a nehéz időkben egymás támaszának lenni. Szavak nincsenek arra, hogy mire képes egy édesanya a gyermekéért.

Nem is lehet olyan hatalmas ajándékot találni és adni, amivel kifejezhetnénk hálánkat, köszönetünket.

Viszont meglephetjük őt olyannal, ami megkönnyíti a mindennapjait.

Megérdemli a jót, a szépet, a modernet, hogy több ideje legyen a pihenésre, hiszen már megtett egy hosszú, fárasztó és egyben a legfontosabb utat élete során, felnevelte gyermekét-gyermekeit.

Kellőképpen rászolgált arra, hogy érezze a törődést a gyermekei részéről.

Mosógép

Segítségül összeszedtünk néhány ajándékötletet, aminek biztos nagyon örülne és hatalmas hasznát venné, ráadásul amelyekért akár nyugodtan be is ugorhatsz hozzánk még szombaton is, hiszen raktárról is ki tudunk szolgálni:

Lepd meg egy új, kényelmi funkciókkal ellátott mosógéppel. Lehet, hogy a régi már nem úgy üzemel, mint amikor neked most a patyolat tisztára a ruhákat. Próbálj olyat választani, hogy minél kevesebbet fogyasszon, ezzel csökkentve a kiadásokat is. Fontos, hogy lemérd mekkora fér el a régi helyére. Ha kisebb a hely, úgy érdemesebb felültöltőset választani, hiszen keskenyebbek, mint az elöltöltősek

Kattints és válassz raktárunkból új mosógépet édesanyádnak most!

RuhaszárítókApróságoknak örülne inkább édesanyád? Íme egy bombabiztos tipp, amivel garantáltan nem nyúlhatsz mellé: válassz neki kínáltunkból új szárítót, hogy a régi, rozsdásodó példánytól meg tudjon szabadulni. Amennyiben szeretnéd anyák napján meglepni édesanyád egy vadiúj, profi ruhaszárítóval, úgy kattints ide és válassz olyat, ami raktáron van!

Gimi TrisTudtad, hogy ma már menő bevásárlókocsikat is lehet kapni? Drasztikusan megkönnyíti a nagyobb bevásárlásokat, ha nem kell nehéz szatyrokat cipelni. Válassz szeretett édesanyádnak most bevásárlókocsit és szabadítsd meg a cipekedéstől örökre!

Ugorj be hozzánk és menj biztosra az ajándékozáskor:

Címünk: 1147 Budapest, Telepes u. 1.

Telefonszámunk: 06 (20) 955 9423 és 06 (70) 217 2707

Térj be hozzánk nyitva tartási időben: várunk Téged egy ízletes kávéra Hétfő-Péntek: 9-18h és

Szombat: 10-14h között!