szőrtelenítés

Közeledik a tavasz, ami azt jelenti, hogy lassan előkerülnek a szandálok, papucsok és a lenge öltözék.

A hosszú téli időszak megviseli bőrünket, éppen ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk karbantartására, hiszen nincs is vonzóbb az ápolt megjelenésnél…

 A hideg tél nem csak az ember bőrét, de a kezeket is megviseli, így a vitaminhiány következtében a körmök betöredeznek, ezért szükség van arra, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk az kezelésükre. 

Az ápolt láb és kézfej mind a hölgyeknél, mind az uraknál fontos, hiszen sokszor ez alapján születik meg az első benyomás. A Beurer manikűrkészlete azon felül, hogy gondoskodik a körmök szépségéről, zafírkúpos feje eltávolítja az elhalt bőrkeményedést a sarkakról és puhává varázsolja a lábfejet.

BorotválkozásA másik kényes téma a szőrtelenítés…

Manapság még mindig a legnépszerűbb megoldás a borotva használata, hiszen azon felül, hogy fájdalommentes, még gyors is és látványos eredményt érhetünk el vele. A Braun Cooltec hordozható férfi borotvájával a legkényesebb területekről is gond nélkül eltávolíthatjuk a nem kívánatos szőrt. Hűtő megoldásának köszönhetően pedig elkerülhetjük az irritációt és a pirosságot.

 

 

Uraim, az ápolt arcszőrzetről sem szabad megfeledkezni...

A Philips NOSETRIMMER Series 3000 készülék gyengéden távolítja el a nem kívánatos orr- és fülszőrzetet, valamint a szemöldök zavaró szőrszálait. A ProtecTube technológia és a vágókészülék speciális szögű kialakítása gyors, egyszerű és kényelmes szőrtelenítést biztosít, és garantáltan nem húzza a szőrszálakat.

Lassan beköszönt a strandszezon, amikor is előtérbe kerül az ápolt és szépen karbantartott bikini vonal.
A Remington hordozható női borotvája hipoallergén flexibilis dupla szitájának köszönhetően kényelmesen követi a test kontúrját, így a nehezen hozzáférhető területek is finoman és hatékonyan elérhetők, ami kényelmes borotválást biztosít. A tartósabb eredmény érdekében pedig ajánljuk a Braun Silk Epil kíméletes epilátorát, mely hosszútávú simaságot biztosít a legnagyobb kalandok során is.