Tudtad, hogy nemrég volt (május 22.) az Európai Elhízás Elleni Nap? E jeles nap fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy az elhízás nem csak esztétikai probléma. A túlsúly komoly egészségügyi és környezeti kockázati tényező is, amelynek következményeit nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Ne feledd, Te is tehetsz annak érdekében, hogy megőrizd egészséged. Rendszeres testmozgással, egészséges étkezéssel és egy kis odafigyeléssel Te is elindulhatsz az egészséges életmód felé vezető úton.

Philips Avent SCF870/20 pároló és turmixgép

Sokan állítják, hogy ami egészséges, az rossz ízű vagy ízetlen. Ezt az elméletet cáfolják meg a különböző gyümölcs- és zöldségturmixok, melyek amellett, hogy rendkívül finomak, még tele is vannak vitaminokkal és ásványi anyagokkal. A Philips Avent SCF870/20 pároló és turmixgép segítségével bármikor készíthetsz olyan turmixot, amilyet csak szeretnél – és az interneten rengeteg izgalmas recept közül válogathatsz.

Polar Loop 2Te is nehezen veszed rá magad a testmozgásra? Ne aggódj, sokan vannak hasonló helyzetben. Jó hír azonban, hogy kis lépésekben is elkezdheted magad ösztönözni arra, hogy mozogj. A Polar Loop 2 aktivitásmérő karkötő segítségével mérheted, hogy hány lépést tettél meg aznap, és így újabb és újabb célokat tűzhetsz ki magad elé. Méri pillanatnyi pulzusodat is, így figyelhetsz a szívedre és még jobban szem előtt tarthatod egészségedet. Mindemellett alvásfigyelő funkcióval is rendelkezik, így javítani is tudod alvásod minőségét.

Zelmer ZJE1200G gyümölcscentrifugaCsökkenti az elhízás esélyét, ha kevesebb cukros üdítőt viszel be a szervezetedbe. Az ásványvíz, illetve a különböző gyümölcslevek ennél sokkal egészségesebb választást jelentenek. A gyümölcslé akkor tartalmazza a legtöbb vitamint, ha frissen facsart formában fogyasztod. Ennek érdekében érdemes a Zelmer ZJE1200G gyümölcscentrifugát használnod, hiszen közel 1 liter friss gyümölcslevet tudsz vele készíteni egyszerre. A készülék leválasztja a facsarás közben keletkezett habot az italodról, hogy minél kellemesebb legyen számodra az üdítő fogyasztása.