Pára és szagelszívó

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Aspico 104254 Intenzív zsírfilter páraelszívóhoz, 47x114 cm
Ár: 1 690,00 Ft
Raktárról azonnal
Aspico 104255 Bifilter páraelszívóhoz, 47x57 cm
Ár: 2 490,00 Ft
Raktárról azonnal
Teka GFH 73 Beépíthető páraelszívó, 160 W, Inox
Ár: 34 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Bosch DFL063W56 Serie 2 beépíthető páraelszívó, 328 m3/h, inox
Ár: 79 790,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Főzés közben füst, gőz és pára is keletkezik, ráadásul az ételek illatai is hosszasan érezhetőek, amelyek nem mindig mondhatóak kellemesnek, gondoljuk csak az olajszagra, ráadásul könnyen be is ivódhatnak a bútorok belsejébe. A páraelszívó, szagelszívó viszont gondoskodik róla, hogy ez a probléma ne következhessen be, nem mellesleg a különféle szagokat sem lehet majd érezni, így megőrizhetjük otthonunk jellegzetes illatát. A páraelszívó kiválasztásánál célszerű néhány szempontot figyelembe venni, ugyanis ma már számtalan márka fellelhető a piacon és nem mindegy, hogy pontosan melyik típusú is kerül a konyhába.

Vannak páraelszívók, amelyek beépített világítással is rendelkeznek, de az igazán jók nem csak a szennyezett levegőt szívják el, hanem a falak és a bútorok megóvásához is hozzájárulnak. Azokban a konyhákban, ahol kisebb a természetes szellőzés, csökkentik a szén-monoxid mérgezés kockázatát. A pára és szagelszívók szinten tartják a helyiségben a hőmérsékletet, tehát nem lesz melegebb a főzések alkalmával, ez kifejezetten jól jön a nyári hónapokban.

Pára és szagelszívók felhelyezhetőek közvetlenül a falra vagy a konyhabútorok alá, esetleg közéjük. Kínálatunkban kiváló minőségűek közül válogathat, melyek között biztos, hogy ráakad az önnek legmegfelelőbb darabra.