Marcato Regina tésztakészítő
A Marcato márka a technológiai innovációban szerzett tapaszttal több mint 80 éves múltra tekint vissza
Házilag lukas tésztát készíteni?
Elkápráztathatjuk vendégeinket a saját készítésű maccheronival, maccheroncinival, bucatinivel,
rigatonival vagy a csavart fusillival, felhasználva őket akár levesbetétként, akár mártással önálló fogásként.
Az alján csúszásgátló réteg van, az asztalra felhelyezést ráerősítéssel lehet megoldani, kb 1-4 cm vastagságú asztallapra alkalmas.
Atlas Regina tésztakészítőt könnyen oda lehet csatolni a asztalhoz.
bucatini - gyakorlatilag lyukas spaghetti, ezt nevezzük mi - tévesen - makaróninak
fusilli - csavart tészta
maccheroni - a bucatini-nál rövidebb, vastagabb, lyukas tészta
maccheroncini - a maccheroni-nál rövidebb, vékonyabb, lyukas tészta (rövidebbre vágva tubettini-t is készíthetünk)
rigatoni - a maccheroni-nál vastagabb, nagyobb, lyukas tészta