Felmosó szett

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Vileda Looper utántöltő törlőkendő (2 db/ csomag) (169837)
Ár: 3 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Vileda Steam XXL felmosó kendő
Ár: 6 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Deerma TB880 mikroszálas felmosó, fehér
Ár: 9 490,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Vileda Easy Wring & Clean Turbo pedálos felmosószett
Ár: 13 480,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Az otthonunkat szükséges rendszeres időközönként takarítani, ugyanis a bútorok felületein, illetve a padlón hamar megtelepszik a por és a makacs szennyeződések is meglátszódnak. Nem vet jó fényt egy háztartásra, ha rendetlenség és kosz uralkodik a helyiségekben, ráadásul ez az egészségre is ártalmas, de még kellemetlen szagok is kialakulnak.

A portörlés, porszívózás és a felmosás képezi egy takarítás alapját, amit viszonylag sűrű időközönként célszerű elvégezni, hogy megőrizzük a rendet. A felmosás jellemzően már a folyamat befejező része, ilyenkor érezzük igazán a tisztaság illatát, de fontos megjegyezni, hogy nem mindegy milyen tisztítószereket és eszközöket alkalmazunk. A rossz minőségű felmosóval nem lehetséges maradéktalanul eltávolítani a szennyeződéseket, ráadásul a baktériumok és a kórokozók egy része is ott marad a felületeken.

Célszerű olyan felmosó szettet választanod, amellyel kényelmes a padló felmosása és a tisztítás hatása is jóval nagyobb, így időt és energiát is megspórolhatsz a takarítás során. Kínálatunkból kiváló szettekre tehetsz szert, tekintsd meg és rendelj pár kattintással!