Pioneer AVH-Z7200DAB multimédia fejegység, 1DIN, 7" kijelző, USB, Bluetooth
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk: ingyenes
Rendelésre 1-3 munkanap
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
ingyenes
GLS futárszolgálat: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
ingyenes
Csomagponton:
Pick Pack ponton: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
Foxpost ponton: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
Garancia
3 év
Sku
AVH-Z7200DAB
Ár: 349 890,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Típus
multimédia fejegység
Méret
1 DIN
Kompatibilis
Android, Bluetooth, iPhone, iPod, Spotify
Kijelző mérete
7"
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Nagy teljesítményű szórakozás autója számára.

Az AVH-Z7200DAB másodpercek alatt 1DIN-től 7"-ig terjed a teljes autós szórakoztatás érdekében. Amikor a nagy érintőképernyő kinyílik, ez a multimédia lejátszó lehetővé teszi, hogy a műszerfalról egyetlen USB-kábellel csatlakoztassa egy kompatibilis iPhone-hoz vagy Android-telefonhoz, amely lehetővé teszi Apple CarPlay, Android Auto, WebLink és Waze (Apple CarPlay vagy Android Auto alkalmazáson keresztül) vezérlését kényelmes és biztonságos módon a műszerfalról. Lejátssza a DAB / DAB + digitális rádiót, a CD-k, DVD-k és USB-eszközök hang- és videotartalmát.

Továbbá, ez az autós AV lejátszó Bluetooth funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a zenelejátszást vagy a vezeték nélküli kihangosított telefonhívást.

Javítsa fel zenéjét kiváló minőségű audio funkciókkal : egy 13-sávos grafikus hangszínszabályzó (EQ), automatikus EQ és hangkésleltető (Time Alignment) lehetővé teszik, hogy a hangbeállításokat a saját igényeinek megfelelően testreszabja.

Apple CarPlay - Az okosabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja az iPhone használatának az autóban. (Az iPhone autóban történő használatának okosabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módja.) Az Apple CarPlay hihetetlenül intuitív módon ad lehetőséget az iPhone-felhasználóknak hívások kezdeményezéséhez, Térképek használatához, zenehallgatáshoz és üzenetek eléréséhez csak egy szóval vagy érintéssel. Az Apple CarPlay iPhone 5-öt vagy újabb verziót igényel az iOS legújabb verziójával.
Android Auto - Az Android platformot olyan módon terjeszti ki az autóra, amely’s célzottan a vezetéshez kialakított és automatikusan hasznos információkat biztosít, egyszerű mappákba rendezve, amelyek’re csak szükség esetén jelennek meg. Úgy’s tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a figyelemelterelést, így az ön előtt lévő útra koncentrálhat. Az Android Auto kompatibilis az Android telefonokkal, amelyek Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb verzióval futnak/működnek. Előfordulhat, hogy az Android Auto nem minden eszközön elérhető, valamint nem érhető el minden országban és régióban.
WebLink -Az új WebLink alkalmazás kiterjeszti az autós szórakoztatást az alkalmazások csodálatos világának segítségével. Élvezze a személyre szabott zenét, videókat és egyéb csatlakoztatott tartalmakat, amelyeket a telefon és a felhő (cloud) táplál.
Waze - A Waze egy közösségalapú GPS-közlekedési / navigációs alkalmazás, amely térképeket, valós idejű forgalmat és számos egyéb információt tesz elérhetővé a Pioneer kompatibilis multimédiás eszközök nagy kijelzőjén.
DAB + - Élvezze a kedvenc rádióállomásait kristálytiszta digitális minőségben, köszönhetően a beépített digitális állomáskereső.
Digital Radio Tick Mark jóváhagyott termék - A gyártóknak meg kell felelniük az alapvető előírásoknak, amelyeket független teszteléssel igazolnak. Minden Pioneer termék, amely a Digital Radio Tick Mark tanúsítvánnyal rendelkezik, függetlenül teszteltek és jóváhagytak, így bizalommal vásárolhatja.
Bluetooth® - Tartsa be a helyi közlekedési törvényeket a beépített Bluetooth (HFP) használatával. Széles sávú kihangosított hívás, vezeték nélküli zenelejátszás (A2DP) előadó-, album- és dalkereső funkcióval, egyszerű párosítás és hang/audióvezérlés (AVRCP), Bluetooth a vezeték nélküli technológia biztonságot és kényelmet biztosít a járműben.
7" hagyományos érintőképernyő - A Pioneer hagyományos kijelzőpaneljei gyönyörűen éles és részletes képet biztosítanak fokozott láthatóság mellett.
iPod / iPhone készülékhez készítve - az iPod / iPhone készülék közvetlen vezérlése töltés, zene és videó használatához opcionális interfészkábelen keresztül (külön megvásárolható), az iOS készüléktől függően. A dal, az előadó, az idő és az album adatai tisztán jelennek meg az érintőképernyőn.
USB bemenet - Csatlakoztasson bármilyen eszközt USB-kábellel a készülék feltöltéséhez vagy tiszta hangzáshoz.
Dual Camera bemenet - A Dual Camera bemenetek lehetővé teszik, hogy fordított (hátrafelé néző) kamerát és elülső oldalú kamerát is alkalmazzon, amely segíthet az elülső és hátsó láthatóság, vontatás vagy parkolás esetén.
FLAC - Élvezze a FLAC veszteségmentes digitális hangfájljait a járművében, CD-minőségű lejátszással, konvertálás szükségessége nélkül.
13-sávos grafikus hangszínszabályzó (EQ) - Állítsa be audio kimenetét részletesen, egy olyan zenei élmény eléréséhez, amely az Ön igényeire van szabva.
Sokszínű világítás - A végtelen színkombinációjú kijelzőt párosítsa a jármű belső fő megvilágosításával.

Tulajdonságok:

  • Autós multimédia típus: 1-DIN, DVD/CD lejátszó
  • Kijelző funkciók: 7", érintőképernyős működtetés
  • Csatlakozási lehetőségek: Android, Bluetooth, iPhone, iPod, Spotify
  • Apple/Android kompatibilitás: Android kompatibilis, iPhone kompatibilis, iPod kompatibilis, akkumulátor töltése, Siri eyes free, zenelejátszás
  • Speciális funkciók:13 sávos grafikus EQ, DAB+ tuner, DVD régió kód 2, FLAC támogatás, high pass filter, low pass filter, motorizált előlap
  • Autóhifi csatlakozások: 1x hátsó Aux-in, 3x pre-outs, USB bemenet - 1x hátsó USB
Vásárlói vélemények