Pioneer VREC-DH200 menetrögzítő kamera, 1280 x720, 30 FPS
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk: ingyenes
Rendelésre 1-3 munkanap
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
ingyenes
GLS futárszolgálat: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
ingyenes
Csomagponton:
Pick Pack ponton: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
Foxpost ponton: ingyenes
Rendelésre 2-4 munkanap
Garancia
1 év
Sku
VREC_DH200
Ár: 53 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Típus
menetrögzítő kamera
Szín
fekete
Wifi
Van
Felbontás
1280 x 720
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Telepíts egy Pioneer Dash kamerát a nyugalom érdekében: megvéd a csalárd biztosítási kárigényektől azáltal, hogy események esetén felhasználhatod a felvett felvételeket, így gyorsan és egyszerűen felismerheted a hibát. Egyes országokban a Dash Camera telepítése akár a biztosítási* díjat is csökkentheti.

A Pioneer VREC-DH200 egy rendkívül kompakt, 1 csatornás, Full HD Dash kamera, amely egy elülső kamerából áll, amely az elülső szélvédő belsejére szerelhető, és egy 130°-os széles látószög lehetővé teszi olyan adatok rögzítését, amelyeket más kamerák nem tudnak. Ezenkívül a Pioneer egyedülálló gesztusesemény-rögzítési funkciója is, vagyis fontos eseményeket rögzíthetsz gesztusvezérléssel, anélkül, hogy levennéd a tekintetedet az útról.

Ne aggódj többet attól, hogy károkkal térsz vissza egy parkoló járműhöz, és nem tudod, mi történt. A Pioneer VREC-DH200 készülék tartalmazza a Pioneer parkolási mód funkcióját, amely egy olyan funkció, amely figyel, amíg távol vagy. A Parkolási mód lehetővé teszi az események rögzítését még parkolás közben is, hogy védelmet nyújtson, ha járműved nem látható.

A VREC-DH200 GPS-t és beépített Wi-Fi-t is tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy okostelefonodat az exkluzív Pioneer "Dash Camera Remote" alkalmazáson keresztül csatlakoztathatod. Ellenőrizd a rögzített videókat, vagy állítsd be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android okostelefon képernyőjén.

* Országspecifikus. Kérjük, fordulj a helyi biztosítótársasághoz.

Beépített Wi-Fi az okostelefon csatlakoztatásához egy exkluzív Pioneer alkalmazáson keresztül *. Ellenőrizd a rögzített videókat, vagy állítsd be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android  okostelefon képernyőjén **.

* A Pioneer ‘Dash Camera Interface’ alkalmazás elérhető a VREC-DZ700DC / VREC-DZ600 készülékekhez. A Pioneer ‘Dash Camera Recorder’ alkalmazás elérhető a VREC-DH200 készülékhez.
** Kompatibilis okostelefon szükséges. Az alkalmazás elérhetősége országától függ.

Tulajdonságok:

  • 1-csatornás (elülső) menetrögzítő kamera
  • Ultra kompakt kialakítás
  • Full HD, 27,5 fps.
  • 130° széles látószög. GPS
  • Wi-Fi
  • Parkolási mód
Vásárlói vélemények