Sony DSC-HX90 CyberShot 18 megapixeles digitális fényképezőgép fekete
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Kifutott, nem rendelhető!
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 590 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
GLS futárszolgálat: 1 690 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 490 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Foxpost ponton: 1 390 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Garancia
2 év
Sku
DSC-HX90
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Sony DSC-HX90

Nézzen távolabb -- Emelje magasabb szintre a látványt
Hozza ki a legtöbbet a felvételekből a világ legkisebb1 digitális fényképezőgépével, amely a Sony és a legendás ZEISS vállalat által kifejlesztett 30x optikai zoomobjektívet, egy tiszta, visszahúzható OLED Tru-Finder képkeresőt, és sok egyéb funkciót tartalmaz, amelyekkel megsokszorozhatja fotózási lehetőségeit. Az új Sony HX90 -- minden nézőpontból egyszerűen briliáns.


Az átfogó képminőség elemei
A nagy teljesítményű CMOS képérzékelő, a villámgyors képfeldolgozó processzor és a legendás objektívek a legújabb optikai és mérnöki fejlesztések együttese egy lenyűgözően kompakt formában.


Távolabb. Közelebb. Szélesebb.
A ZEISS Vario-Sonnar T 30x optikai zoomobjektív kibővíti a nagy precizitású objektívek örökségét, hogy tiszta, éles, nem csökkentett minőségű képeket készíthessen a teljes 24-720 mm-es tartományon belül.


Tartsa biztosan a készüléket és vegye kezébe az irányítást
Kézi fókuszálást, léptethető zoomot és egyéb funkciókatrendelheta vezérlőgyűrűhöz, ezzel is javítva a használhatóságot. A tartós markolat kényelmesen illeszkedik a kezébe, optimális stabilitást biztosítva.

állítsa be kedve szerint
A készüléken hét személyre szabható gomb található, a funkció gomb, amelyhez 12 gyakranhasználtfunkciótrendelhethozzá, és hat gomb, amelyekhez egy-egy funkciótrendelhet.


Tisztán, könnyedén megtekintheti, mit fog megörökíteni
Az LCD-kijelző 180 fokban kihajtható, így könnyebben, kényelmesebben tudja beállítani a képet, főleg alacsony szögből történő fotózáskor.

OLED Tru-Finder
Ez a nagy kontrasztú, visszahúzható OLED Tru-Finder sokkal nagyobb fényerejű, mint a hagyományos elektronikus képkeresők, emellett tökéletesen hordozható, biztonságos és praktikus.


Még gyorsabb, precíz, gyors, intelligens AF
A továbbfejlesztett, térben lévő tárgyat érzékelő algoritmusnak köszönhetően az objektív meghajtójának a vezérlése sokkal optimálisabb és pontosabb a még gyorsabb AF érdekében, így sokkal több hirtelen kialakult jelenetet tud könnyedén megörökíteni.

állítsa be mozgás közben a megfelelő felvételi stílust
A szituáció alapján és, hogy milyen módon szeretné megmutatni mozgóképét, legyen több választási lehetősége. Mindegy, hogy csak gyorsan szeretne megosztani néhány jelenetet, vagy későbbi vágás céljából nagy felbontásban szeretné elmenti - a célnak megfelelően, a saját stílusában filmezhet. Egyszerűen csak gondoskodjon a formátum, a mód, az expozíció és egyéb beállításokról, majd kezdje el a rögzítést kedve szerint.


Konvención felüli képességek
Mutassa meg a világnak mit tud kihozni egy képből, miután elkészítette azt. Retusálja fényképeit, ossza meg őket vezeték nélkül, rajzolja meg térképen az utazásait és élvezze ki fényképezőgépét a legmodernebb módokon.


Ossza meg könnyedén - Irányítsa távolról
Wi-Fi csatlakoztatási lehetőség iOS és Android okostelefonokkal távvezérlőhöz. Egyszerű fotó-/videomegosztás. Az okostelefonhoz való kapcsolódást lehetővé tevő Wi-Fi támogatás mellett az NFC technológia (rövid hatótávolságú kommunikáció) ,,egyérintéses csatlakozást" biztosít a kompatibilis Android okostelefonokhoz és tabletekhez. A felhasználóknak csak hozzá kell érinteni a készülékeket a csatlakozáshoz - nincs szükség bonyolult beállítási műveletekre.
Vásárlói vélemények