Hangfal, hangfal szett

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Somogyi PCS 230 Multimédia hangszórópár, RGB LED, USB / bluetoo...
Ár: 3 250,00 Ft
Raktárról azonnal
Somogyi BXB 100/8 Hangdoboz
Ár: 15 890,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Hangfal, hangfal szett

A hangfalak a technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már számtalan különböző formában, méretben és funkcióval érhetőek el. Napjainkban egészen a könyvespolc méretű modellektől kezdve vannak padlóra állított, toronyra emlékeztető típusok is. Ezen kívül két vagy több hangfalból is állhat egy szett, léteznek olyanok is, amelyek öttel rendelkeznek, ezek többnyire térhangzást hoznak létre.

Bizonyos rendszerekben beépített erősítő is a rendelkezésre áll és közvetlenül csatlakoztathatóak a forráshoz, például egy okostelefonhoz vagy számítógéphez. A mai modern hangfalak számos fejlett technológiát használnak a hangzás javítása érdekében.

A megfelelő hangfal vagy hangfal szett kiválasztása otthonunka több tényezőn is múlik, például a hangfal teljesítményének illeszkednie kell a szoba méretéhez és azt is vegyük figyelembe, hogy pontosan milyen céllal akarjuk majd használni. Ha csupán zenehallgatásra fogjuk a hangfalat működtetni, akkor elegendő egy egyszerűbb típusú is, de filmek és televíziós műsorok nézésére már megéri egy komolyabbat vásárolni. Kínálatunkban remek hangfalakat találhatsz, amelyeket akár szettben is megvásárolhatsz, tekintsd meg termékeinket és válassz igényeidnek megfelelően.