Házimozi szett

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

A megadott feltételekkel nem található termék.

Kifutott termékek

Az otthoni mozizást a házimozi szettekkel még különlegesebbé lehet tenni, ugyanis a minőségi rendszerek magával ragadó hangélményt nyújtanak és filmszerűbbé teszik az eseményeket. A nappali kialakítása és mérete is meghatározza, hogy milyen szettet válasszunk, színben is igyekezzünk olyan készüléket és hangfalat beszerezni, ami stílusában is passzol a berendezésekhez. Jelentősebb mértékű légtérbe ideálisak lehetnek a nagyobb hangfalak, amelyek nagy teljesítménnyel bírnak.

Napjainkban rendelkezésre állnak torony hangfalak is, amelyek kialakítása egyedülálló és az elegáns faborításnak köszönhetően bármilyen stílusú környezetbe beleillenek. A mai modern házimozi rendszerek akár Bluetoothon keresztül is irányíthatóak, így könnyen streamelhetünk rá zenét a telefonunkról. A legtöbb típuson USB port és SD kártya olvasó is van.

A házimozi szetteken hangszínszabályozó beállítás is elérhető, melyekkel alkalmunk nyílik egyedi igényeinkhez igazítani a hangzásvilágot. Arra okvetlen figyeljünk, hogy az oszlop hangfalak közvetlen a padlón kapjanak helyet.