Navigáció

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

WayteQ X995 Max GPS navigáció, térkép nélkül, 7" kijelző, 8 GB,...
Ár: 38 990,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Régen, amikor útnak indultunk az autóval, a papír alapú térkép vezetett minket egyik pontból a másikba, de ma már lényegesen könnyebb a dolgunk, hiszen a technológia fejlődésének köszönhetően rendelkezésünkre áll a GPS navigáció.

A navigációs szoftverek óriási fejlődésen estek át, még a legkisebb útvonalak is digitalizálva lettek, így könnyen eljuthatunk bárhová, ráadásul az egész ráfér egy memóriakártyára. Napjainkban rengeteg GPS navigációs készülék közül válogathatunk, vásárlás előtt viszont célszerű véleményeket, teszteket olvasni az adott típusról.

A GPS navigáció mindig az aktuális térképet mutatja, ugyanis frissítés közben menti a változásokat,  tehát ennek megfelelően adja ki az útvonaltervet. A GPS navigáció figyelmeztetést ad az esetleges balesetekről, útépítési munkálatokról és jelzi a sebességgel kapcsolatos korlátozásokat.

A GPS navigáció segítségével bármilyen távoli országba vagy tengerre könnyedén eljuthatsz, ráadásul a rendszeren keresztül tájékozódhatsz más ország tábláiról is. Válassz kiváló minőségű GPS navigációs készülékeink közül, amelyek által csodás helyekre látogathatsz el a világban.