Egér és billentyűzet

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Genius DX-110 egér, USB, fekete
Ár: 1 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Genius NX-7000 vezetéknélküli egér, fekete
Ár: 2 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Genius NX-7000W vezetéknélküli egér, fehér
Ár: 2 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Genius SlimStar 126 billentyűzet, USB, magyar kiosztás, fekete
Ár: 3 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Genius SlimStar C126 billentyűzet és egér, USB, magyar kiosztás...
Ár: 4 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Genius KM-8100 SMART HUN vezeték nélküli billentyűzet és egér, ...
Ár: 6 890,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Genius KM-8200 SMART HUN vezeték nélküli billentyűzet és egér, ...
Ár: 6 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Genius KM-8200 SMART HUN vezeték nélküli billentyűzet és egér, ...
Ár: 7 490,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Egerek és billentyűzetek

Az egerek és a billentyűzetek a mindennapi számítástechnikai feladatok szerves részévé váltak. A hagyományos egérnek egyszerű a felépítése, gyakorlatilag egy kurzormozgatóból és a kattintáshoz szükséges gombokból áll, de ma már beszerezhetőek ennél fejlettebb funkciókkal ellátott darabok is. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően a modernebb típusúaknak más az ergonomikus kialakítása, némelyik vezeték nélküli csatlakoztathatósággal is bír, sőt, az esztétikum érdekében még RGB világítási lehetőségeket is kínálnak.

Az egerekhez hasonlóan a billentyűzetek is jelentős változásokon mentek keresztül az elmúlt évek során és olyan fejlett funkciókat kínálnak, amelyek túlmutatnak az egyszerű gépelésen. A mechanikus kapcsolóktól kezdve, egészen a testreszabható billentyűsapkákon át a vezeték nélküli csatlakoztathatóságig, a modern billentyűzetek különböző stílusokban és konfigurációkban készülnek, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek.

Vásárlásnál mindig vedd figyelembe, hogy pontosan milyen céllal szeretnéd használni az egeret és a billentyűzetet, ugyanis teljesen más típusú szükséges a fényképszerkesztésekhez vagy kódolásokhoz, mint mondjuk az alapvető feladatokhoz, például az interneten való böngészéshez. Kínálatunkból megbízható és minőségi egerekre, illetve billentyűzetekre tehetsz szert, tekintsd meg termékeinket és válassz igényeidnek megfelelően!