Körkefés hajformázó

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Braun AS720 hajformázó, 700 W, Hideg levegő funkció, Ion funkci...
Ár: 21 990,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

Körkefés hajformázók

A körkefés hajformázók innovatív eszközök a hajápolás és a stílus területén, amelyek a hajszárító és a körkefe kombinációját jelentik egy kompakt kialakításban. A kefe henger alakú feje forró levegőt fúj a hajra, miközben a sörték óvatosan formálják és szárítják a tincseket.

Fodrászok és hétköznapi emberek is előszeretettel alkalmazzák a körkefés hajformázókat. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy időt takaríthatunk meg velük, mivel egyidejűleg szárítják és formázzák a hajat. Ezen kívül a körkefés hajformázók képesek különböző stílusokat kialakítani, legyen szó göndörítésről, egyenesítésről vagy hullámosításról.

A körkefés hajformázók ergonomikus kialakítása is segíti a könnyű használatot, mivel egy kézzel irányíthatóak és a különböző hőmérsékleti beállítások lehetővé teszik a haj típusának és állapotának megfelelő kezelését. Továbbá a kefe sörtéi gyengéden masszírozzák a fejbőrt, serkentve a vérkeringést, ami egészségesebb hajat eredményez.

A körkefés hajformázók egyesítik a hajszárító és a hajkefe funkcióit, így multifunkcionális eszközt biztosítanak a haj formázására.