Fogkefefej,- pótfej

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Playbrush Smart One Brush fogkefe pótfej, rózsaszín, 2 db-os ki...
Ár: 1 490,00 Ft
Raktárról azonnal
Oral-B EB10S-3 Kids gyerek elektromos fogkefefej, pótfej 3db-os...
Ár: 5 190,00 Ft
Raktárról azonnal
Oral-B SR32S-4 Pulsonic Sensitive elektromos fogkefefej, pótfej...
Ár: 6 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Oral-B EB20RB-8 Precision Cleaner CleanMaximiser pótfej elektro...
Ár: 11 490,00 Ft
Raktárról azonnal
Oral-B iO Radiant White fogkefefej 4db, fehér (iORBWW-4)
Ár: 12 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Oral-B iO Ultimate Clean fogkefefej XL Pack 6db, fehér (iORBCW-6)
Ár: 17 790,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Nagyon fontos, hogy fogainkat rendszeresen ápoljuk, hiszen így őrizhetjük meg egészségüket. A fogmosással eltávolíthatjuk a lepedékeket, megszüntethetjük az elszíneződéseket, arról nem beszélve, hogy leheletünk is kellemessé válik. Azonban az sem mindegy, hogy miként és mivel mossuk meg a fogainkat, meghatározó szerepe van a fogkefének és a fogkrémnek is, illetve a fogmosás technikájának.

Fogainkat naponta legalább kétszer javasolt megmosni, ezt megtehetjük reggel és este, arra ügyeljünk, hogy minimum 2-3 percig tisztítsuk. A nem megfelelő szájhigiénia által könnyen kialakulhatnak problémák, amelyek olyan súlyosak is lehetnek, hogy az adott fog eltávolítása lehet csupán a megoldás, de nagyobb beavatkozásra is sor kerülhet.

Ma már rengeteg típusú fogkefe közül választhatunk, lehet akár elektromos készülékünk is. A fogkefe fejét bizonyos időközönként le kell cserélni, mivel elhasználódik, de szerencsére pótfejeket számos helyről beszerezhetünk. Pótfejeket kínálatunkban is találhatsz, tekintsd meg termékeinket és válaszd a számodra legideálisabbat!