Blog

 

 

gps készülék
Hogyan működik a GPS?

2023.05.26

A GPS a Global Positioning System rövidítése, amit Helymeghatározó Rendszerként fordíthatunk magyarra. A GPS rendszert elsődlegesen rádiónavigációs célokra fejlesztették ki, de ezen kívül alkalmazható a pontos idő mérésére is.
elektromos fűtési megoldások
Elektromos fűtőtestek, hősugárzók, konvektorok, olajradiátorok – hol milyen fűtési megoldást érdem...

2023.01.10

A könnyen, szakember nélkül telepíthető elektromos fűtési lehetőségeket az előző években a legtöbb háztartásban kiegészítő fűtésként használták, azonban ez az idei évben megváltozhat. Sokan választhatnak majd ilyen fűtési megoldásokat a gázkazán alternatívájaként.
autós eseménykamera
Autós esemény kamera – hogyan működik a menetrögzítő kamera, miért érdemes használni?

2023.01.10

A menetrögzítő kamerák manapság egyre több autóba foglalnak helyet. Baleset esetén bizonyítani tudjuk vele az igazunkat, mivel itt utólag visszanézhető a teljes esemény, vagy segíthetünk más autós társunknak, ha pont láttuk a vele történt káreseményt.
kanapén relaxáció
Mekkora az egészséges páratartalom? Hatásos párásító és párátlanító megoldások

2022.03.22

A kérdésre, hogy mekkora az optimális páratartalom a lakásban nincs konkrét válasz. Hogy mi ideális, helyiségenként eltérő, más a megfelelő hálószobában és a nappaliban. Függ az egyéni komfortérzetünktől és az egészségi állapotunktól is. A nem megfelelő páratartalom sok kellemetlenséget okozhat nekünk, befolyásolja a hőérzetünket, a légutak és a bőrünk állapotát is.
háztartás szerszámok
Elengedhetetlen szerszámok a háztartásokba

2022.02.28

Az emberek egy szerencsés csoportjában fel sem merül a kérdés, hogyha valami elromlik szerelőt hívjon, bármit megcsinál ő maga az otthonában, sőt, ez a tevékenység még szórakoztatja is. Ezzel szemben, nagyon sokan ennek az ellentétei, akiknek egy szög beverése a falba is kihívást okoz...