Blog

 

 

digitális időkapcsoló
Az időkapcsolós konnektorok: Kényelem és energiamegtakarítás a mindennapokban

2023.06.28

Az otthonunkban rengeteg elektromos eszköz található, amelyeket naponta használunk. Azonban, gyakran előfordul, hogy elfelejtjük kikapcsolni ezeket, amikor már nincsenek rájuk szükségünk. Ez hosszú távon jelentős plusz költségeket eredményezhet. Van egy egyszerű megoldás erre a problémára, mégpedig az időkapcsolós konnektorok.
konnektor
Az elektromos hálózatok sokszínűsége

2023.06.07

Az utazás vagy külföldre költözés során gyakran találkozunk különböző konnektor típusokkal, amelyek kihívást jelenthetnek az elektromos eszközeink használata szempontjából.
melegszendvicssütős receptek
Melegszendvicssütő receptek

2023.05.31

A melegszendvics olyan étel, amit szinte mindenki szeret és rengeteg kombinációja elkészíthető. A szendvicssütő egy sokoldalú konyhai gép, amit a remek szendvicsek elkészítése mellett más ételek sütésére is használhatsz. Most olvashatsz néhány ötletet, amivel feldobhatod a reggelidet és a vacsorádat is.
gps készülék
Hogyan működik a GPS?

2023.05.26

A GPS a Global Positioning System rövidítése, amit Helymeghatározó Rendszerként fordíthatunk magyarra. A GPS rendszert elsődlegesen rádiónavigációs célokra fejlesztették ki, de ezen kívül alkalmazható a pontos idő mérésére is.
elektromos fűtési megoldások
Elektromos fűtőtestek, hősugárzók, konvektorok, olajradiátorok – hol milyen fűtési megoldást érdem...

2023.01.10

A könnyen, szakember nélkül telepíthető elektromos fűtési lehetőségeket az előző években a legtöbb háztartásban kiegészítő fűtésként használták, azonban ez az idei évben megváltozhat. Sokan választhatnak majd ilyen fűtési megoldásokat a gázkazán alternatívájaként.