Blog

 

 

kanapén relaxáció
Mekkora az egészséges páratartalom? Hatásos párásító és párátlanító megoldások

2022.03.22

A kérdésre, hogy mekkora az optimális páratartalom a lakásban nincs konkrét válasz. Hogy mi ideális, helyiségenként eltérő, más a megfelelő hálószobában és a nappaliban. Függ az egyéni komfortérzetünktől és az egészségi állapotunktól is. A nem megfelelő páratartalom sok kellemetlenséget okozhat nekünk, befolyásolja a hőérzetünket, a légutak és a bőrünk állapotát is.
háztartás szerszámok
Elengedhetetlen szerszámok a háztartásokba

2022.02.28

Az emberek egy szerencsés csoportjában fel sem merül a kérdés, hogyha valami elromlik szerelőt hívjon, bármit megcsinál ő maga az otthonában, sőt, ez a tevékenység még szórakoztatja is. Ezzel szemben, nagyon sokan ennek az ellentétei, akiknek egy szög beverése a falba is kihívást okoz...
tisztított víz
Egészséges a tisztított víz?

2021.10.08

A víztisztítók feladata, legyen az kancsó, csapra szerelhető víztisztító, vagy kulacs, egységesen az, hogy kiszűrjék a csapvízben található nem kívánatos anyagokat, szennyeződéseket és mikroorganizmusokat, vagy azok koncentrációját a lehető legjobban lecsökkentsék.
grillezés
Elektromos vagy faszenes grillsütőt vásároljak? Előnyök és hátrányok

2021.09.21

Nyakunkon az ősz, de ez nem jelenti azt, hogy idén vége a grill szezonnak. A faszenes kerti grill tökéletes választás családi vagy baráti összejövetelre, az elektromos változattal viszont gyors hétköznapi vacsorát összedobhatunk akár télen is.
Fagylaltgéppel készített fagylalt
Hogyan készíts magadnak könnyedén fagylaltot fagylaltgéppel a nagy melegben?

2021.08.30

Egy fagyizóban rengeteg fagylaltból választhatunk, de vajon el tudnánk készíteni ezeket otthon is? Cikkünkből megalapozhatod fagylalt főző tudásod!