Blog

 

 

tisztított víz
Egészséges a tisztított víz?

2021.10.08

A víztisztítók feladata, legyen az kancsó, csapra szerelhető víztisztító, vagy kulacs, egységesen az, hogy kiszűrjék a csapvízben található nem kívánatos anyagokat, szennyeződéseket és mikroorganizmusokat, vagy azok koncentrációját a lehető legjobban lecsökkentsék.
grillezés
Elektromos vagy faszenes grillsütőt vásároljak? Előnyök és hátrányok

2021.09.21

Nyakunkon az ősz, de ez nem jelenti azt, hogy idén vége a grill szezonnak. A faszenes kerti grill tökéletes választás családi vagy baráti összejövetelre, az elektromos változattal viszont gyors hétköznapi vacsorát összedobhatunk akár télen is.
Fagylaltgéppel készített fagylalt
Hogyan készíts magadnak könnyedén fagylaltot fagylaltgéppel a nagy melegben?

2021.08.30

Egy fagyizóban rengeteg fagylaltból választhatunk, de vajon el tudnánk készíteni ezeket otthon is? Cikkünkből megalapozhatod fagylalt főző tudásod!
érintésmentes hőmérő
Mennyire hatékonyak az érintés nélküli hőmérők?

2021.08.16

Hogyan és mire tudom még használni az érintés mentes hőmérőt? Cikkünkből megtudhatod, és eldöntheted, hogy neked a fülben használható, vagy a homlokhőmérő a szimpatikusabb, így nem fogsz csalódni vásárlás után!
szépségápolási eszközök utazáshoz
Elengedhetetlen szépségápolási készülékek nagyobb utazásra

2021.07.30

Végre nyaralunk! Na de mit vigyünk magunkkal? Ne feledkezz el szépségápolási eszközeidről sem. Adunk neked néhány tanácsot ami jól jöhet a következő hosszabb utazásod során.