Az avplanet.hu elektronikai termékek online kereskedelmével foglalkozó webáruház, amelyet a piac széleskörű ismerete, a munkatársak nélkülözhetetlen szakmai tudása és tapasztalata, valamint a vásárlók érdekeinek legmesszemenőbb figyelembe vétele emel Magyarország egyik piacvezető webáruházává.

CÉLUNK:


A siker eléréséhez és megtartásához a vásárlók elégedettsége vezet, amelynek megalapozásaként törekszünk a kiváló árak folyamatos fenntartására, a vásárlók gyors és rugalmas kiszolgálására. Fő célkitűzésünk, hogy minőségi termékek és szolgáltatások garantálásával az oldalra látogatók igényei kielégítést nyerjenek, ezért folyamatosan fejlesztjük a webáruház áttekinthetőségét, a kiszolgálás színvonalát, bővítjük az internetes oldalon elérhető termékek körét, a borotváktól kezdve, a televíziókon át a hűtőszekrényekig. Kiemelt célunk, hogy a megrendelések professzionális teljesítése által rászolgáljunk a vásárlóink belénk fektetett, megtisztelő bizalmára!

MIÉRT ÉRDEMES AZ AVPLANET.HU-T VÁLASZTANI?


Garantáltan alacsony árak

Nálunk az elektronikai termékek széles körű felhozatala kiváló árakkal párosul. Ajánlatainkat folyamatosan alakítjuk a piac igényeihez, emellett rendszeres akciókkal igyekszünk kedvezni a vásárlóinknak.

Széleskörű tájékoztatás

Ügyfélszolgálatunkon az érdeklődők telefon és e-mail útján szakértő munkatársainktól kaphatnak színvonalas tájékoztatást a megrendelni szándékozott termékekről, így a számukra legmegfelelőbb árucikk mellett tehetik le a voksukat.

Gyors és pontos kiszolgálás

A raktáron elérhető termékek akár már a rendelést követő napon kiszállításra kerülhetnek. Kiterjedt beszállítói hálózattal rendelkezünk, amelynek segítségével a raktáron esetlegesen nem tartott termékeket is a lehető legrövidebb időn belül tudjuk beszerezni.

A kiszolgálás gyorsaságának és precizitásának biztosítása érdekében professzionális futárcéggel állunk szerződéses kapcsolatban, amely a megrendelt termékeket az ország bármely területére továbbítja.

Kedvező garanciális ügyintézés

A meghibásodott termékek garanciális ügyintézése során is a vásárlók érdekeinek szem előtt tartásával járunk el. Szakavatott szervizpartnerünk által törekszünk az ügyfeleink igényeinek mielőbbi teljesítésére.

A WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATAI:


Név: Navidad Kft.
Székhely és levelezési cím: 1147 Budapest Telepes u. 1/A.
Ügyfélszolgálat és bolt:  1147 Budapest Telepes u. 1.
Mobil: 06 (1) 770 8790
Email cím: info@avplanet.hu
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-919033
Bankszámlaszám: 11744003-24412591 OTP Bank Zrt.
Bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság mint cégbíróság
Adószám:  14769775-2-42