Koronavírus info

Vásárlóink biztonsága és egészségének védelme ebben az időszakban kiemelten fontos az AV Planet számára!

Üzletünkben való tartózkodás alatt maszk viselése kötelező!

 

Boltunkban és raktárainkban a legmagasabb higiéniai előírások érvényesek.  Ez azt jelenti, hogy a megrendelt termékét is steril, tiszta csomagolásban fogja megkapni. Kollégáink fokozottan figyelnek saját személyes higiéniájukra és egészségügyi állapotukra is.

 

tavaszinagytakaritasviledasteam

 

Személyes átvétel esetén:

A személyes átvétel üzleünkben újra lehetséges!

 

Dpd házhozszállítás esetén:

A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett címzettjeinek PIN kód segítségével lesz lehetősége az érintésmentes csomagátvételre. A kódot a kézbesítésről szóló tájékoztató SMS-ben helyeztük el. A PIN kód hiányában érintésmentesen átvehető a csomag a személyi igazolványa számának utolsó 4 számjegye bediktálásával a futárnak.
 

Kova Trans házhozszállítás esetén: (nagyháztartási gépek)

Június 2.-től a futárszolgálat ismét beszállíthatja a házba/lakásba a rendelt terméket, eddig az átvevőnek legalább 2 méter távolságot kell tartania a futároktól. Ez után a futárszolgálat munkatársai igény szerint kicsomagolják a terméket, majd elhagyják a helységet, az átvevőnek ekkor van lehetősége leellenőrizni azt. Ez után megtörténik az áruátvétel kiegyenlítése utánvétes vásárlás esetén, végül az átvevő saját tollával aláírja a szállítólevelet ezzel jelezve, hogy a csomagot valóban megkapta. A futárszolgálat munkatársai megtagadhatják a csomag zárt térbe való szállítását ha úgy ítéik meg, hogy ez kiemelt egészségügyi kockázattal jár. ( kórház, egészségügyi intézmény,járványügyi házi megfigyelés alatt álló személy)

 

Pick Pack Ponton történő átvétel esetén:

A Pick Pack Pontok listája folyamatosan frissül a weboldalunkon. A nyitva tartható átadópontok zavartalanul működnek.

 

A jelenlegi helyzet a házhozszállítás idejét és menetét nem befolyásolja, zavartalanul zajlik.

Továbbra is állunk vásárlóink szíves rendelkezésére.