Apple Mac Mini, M1 Chip, 8 magos GPU, 512 GB, ezüst (mgnt3mg/a)
Készlet info
Házhozszállítással
Rendelésre
Pick Pack ponton
Rendelésre
  • Sku mgnt3mga
Ár: 368 490,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Műszaki cikk
Típus
Apple Mac Mini
USB csatlakozó
2x
Szín
Ezüst
Memória mérete
8 GB DDR4
Méret
19,7 x 19,7 x 3,6 cm
Csatlakozók
3,5 mm-es fejhallgató, HDMI, Thunderbolt 3
Bluetooth
Igen
Tartozékok
Tápkábel
Wifi
Igen
Háttértár
512 GB SSD
Processzor
Apple M1 chip, 8 magos CPU 4 nagy teljesítményre optimalizált és 4 energiatakarékos maggal, 8 magos GPU, 16 magos Neural Engine
Rendszer
macOS Big Sur
Termékleírás

Belevalóbb lett a mini.

Az Apple M1 chip egészen más dimenzióba emeli az Apple legsokoldalúbb, mindentudó asztali gépét. Akár háromszor gyorsabb CPU-t és akár hatszor gyorsabb grafikát kínál. Az Apple legfejlettebb Neural Engine-ével pedig akár tizenötször gyorsabb gépi tanulásra képes. Készülj fel a munkára, a játékra és az alkotásra a Mac mini képzeletedet felülmúló sebességével és erejével.

Apró chip. Nagyratörő célokhoz.
Megérkezett az Apple első saját chipje, amelyet kifejezetten a Machez terveztünk. A döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmazó Apple M1 rendszerchip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje.

8 magos CPU
Maximális teljesítmény, Minimális helyigény.
Az M1 döbbenetes sebességgel és erővel ruházza fel a Mac minit. Nyolcmagos CPU-ja akár háromszor gyorsabb az előző generációs modell processzoránál – miközben a ház ikonikus, 20×20 centiméteres kialakítása mit sem változott.

Eszméletlen jó chip.
Észbontóan jó grafika.
Az M1 chip nyolcmagos GPU‑ja a legfejlettebb grafikus processzor, amit az Apple valaha alkotott. Hihetetlenül gyors integrált grafikus egységével a hatszorosára növeltük a Mac mini grafikus teljesítményét. Az eredmény: őrületes mennyiségű erő egy bámulatosan kompakt házban.

Sebesség és reakciókészség
Az M1 chip és a macOS Big Sur összjátékának köszönhetően a teljes rendszer sokkal fürgébben dolgozik. A Mac mini szinte azonnal felébred alvó állapotából. Gyorsabbá válnak a mindennapos műveletek, például a fotók átpörgetése vagy a böngészés a Safariban. És a legkomolyabb munkát végző alkalmazásaid is mindig megkapják a szükséges teljesítményt.

Több alkalmazás, mint valaha
Használj az M1 chiphez kifejlesztett, hatékony appokat a meglévő alkalmazásaid mellett, melyek a Rosetta 2 jóvoltából továbbra is működnek. Sőt, a macOS Big Sur rendszerrel mostantól kedvenc iPhone- és iPad-appjaidat is futtathatod a számítógépeden. Mindezt egybevéve a Mac-alkalmazások eddigi legszélesebb választéka áll rendelkezésedre.

Kompakt dizájn
Az M1 chipbe integrált technológiák erejével a Mac mini még nála sokkal nagyobb méretű számítógépeket is leköröz. Legyűri az intenzív feladatokat, mégis 60 százalékkal kevesebbet fogyaszt az előző generációnál.

Egyesített memória
Egy RAM, ami mindent visz. Az M1 chip szupergyors egyesített memóriával dolgozik, amely akár 16 GB méretű is lehet. A nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű összevont memóriával az alkalmazások hatékonyan képesek megosztani az adatokat a CPU, a GPU és a Neural Engine között. Így minden gyorsabbá és gördülékenyebbé válik.

SSD-tároló
A Mac minit teljes egészében flashalapú tárolóval láttuk el – az akár 2 TB‑os SSD‑n bőven jut hely minden fotó- és videógyűjteményednek, fájlodnak és alkalmazásodnak. Az akár 3,4 GB/s‑os írási és olvasási sebességnek köszönhetően pedig villámgyorsan elindulnak az appok és betöltődnek a fájlok.

Biztonság
Az M1 chip és a macOS Big Sur biztonsági és adatvédelmi funkcióival a MacBook Air magasan kiemelkedik a kategóriájából, komoly védelmet nyújtva a rendszernek és az adataidnak is.

Thunderbolt / USB 4
Akár 40 Gb/s-os sebességgel továbbítja az adatokat. Töltést és energiaellátást biztosít külső eszközeidnek. És egyszerre két kijelzőt is csatlakoztathatsz: Thunderbolt porton akár 6K-s, HDMI 2.0 porton akár 4K-s felbontásút.

Wi-Fi 6
A Mac mini további újdonsága a minden téren megbízhatóbban működő, akár 1,2 Gb/s átviteli sebességet biztosító Wi-Fi 6 kapcsolat, mellyel villámgyors a fájlok átvitele és a Time Machine-nel végzett biztonsági mentés.