Tefal A702SA44 Edénykészlet, 10 részes
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
Pick Pack ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
Foxpost ponton
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia 1 év
  • Sku A702SA44
Ár: 39 290,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Edényzet
Típus
Edénykészlet
Szín
Inox
Anyag
Rozsdamentes acél
Haználat típusa
Valamennyi főzőfelülettel kompatibilis
Tapadásmentes
igen
Kiszerelés
10 db
Termékleírás

A Tefal Intuition edénycsaládot úgy terveztük, hogy ötvözze a rozsdamentes acél tartósságát a tökéletes főzéssel az erős falú aljnak köszönhetően, mely egyenletes hőelosztást biztosít az ételek tökéletes elkészítéséért. A legjobb minőségű 18/10-es rozsdamentes acél öntvényből készül, mely magas rozsda ellenállást biztosít a hosszantartó teljesítményért. A Tefal Intuition sorozat kiöntő széllel rendelkezik, a jelölések pedig könnyebbé teszik a használatát. Az Intuition edények kompatibilisek minden hőforrással, beleértve az indukciót is.

A Tefal Intuition edénycsalád a legjobb 18/10-es öntvényből készül a hosszabb élettartamért. A kiváló minőségű tapadásmentes felülettel élvezetes főzést garantál mindig tökéletes eredményekkel.
*Kérjük használat előtt olvassa el a használati instrukciókat

Elegáns és ergonomikus edények mindennapi használatra: A Meet Intuition egy olyan rozsdamentes acél edénykészlet, amellyel könnyű finoman főzni! A kifinomult funkciókkal és egyedi dizájnnal rendelkező edénykészlet ötvözi az eleganciát és az egyszerűséget, megbízhatóságot és minőséget kínálva a mindennapi használat során. Az edénysorozat kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

Okos kiöntő szélek: Az élek speciális kialakítása kifolyókkal a felesleges folyadék könnyebb leeresztése, valamint az edények pontos és szép bemutatása érdekében.


Vízszint jelző:  A vízszint és a behelyezett alapanyagok egyszerű ellenőrzéséért az edény falai jelekkel vannak ellátva.


Üveg fedő: Az edény elegáns üveg fedővel van ellátva, mely lehetővé teszi az ételkészítés figyelését.


Rozsdamentes acél fogantyú: Fa hosszabb élettartamért az edény rozsdamentes acél fogantyúkkal van ellátva.


Kompatibilis valamennyi hőforrással: Kompatibilis minden hőforrással - áram, gáz, üvegkerámia, indukció.

Tefal - Világelső a konyhai edények terén:  Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket kínáljon. Ez egy újabb ok, hogy a Tefalt válassza. * Független értékelő lista adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

Főzés tipp: Fedje le az edényt fedéllel melegítés közben, hogy a víz gyorsabban forrjon. Ezzel elkerülhető a túlzott villamosenergia-fogyasztás.

Energiatakarékos főzés:  Használja a fal belső oldalán található mérőskálát a pontos vízmennyiség öntéséhez. Ezzel elkerülhető a fűtés során a túlzott villamosenergia-fogyasztás

Karbantartás minimális vízfogyasztással: Öntsön vizet egy serpenyőbe, és hagyja, hogy a maradék étel áztassa, ahelyett, hogy bekapcsolná a csapot és szivaccsal lemosná. Ezzel elkerülhető a vízpazarlás. 

Használjon megfelelő főzőlapot: Használjon edényeket megfelelő átmérőjű főzőlapokon az energiafogyasztás csökkentése érdekében. A serpenyő aljának teljesen be kell fednie a főzőlapot. 

 
A csomag tartalma:

  • 1 x serpenyő fedővel - ø 16 cm, 1,3 l
  • 1 x edény fedővel - ø 18 cm, 2 l
  • 1 x edény fedővel - ø 20 cm, 2,9 l
  • 1 x edény fedővel - ø 24 cm, 4,9 l
  • 1 x edény fedővel - ø 22 cm, 6 l