Minihűtő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Nedis KAFR 120 hordozható mini hűtőszekrény, 4liter, 230V AC / ...
Ár: 18 140,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Too ECW-109-BL hordozható mini hűtőszekrény, 9liter, 230V AC / ...
Ár: 18 890,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Vivax MF-45 egyajtós mini hűtőszekrény, 45 liter, fehér
Ár: 41 890,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

Egy mini hűtő nem csak a hotelekben és egyéb szállásokon tud hasznos lenni, de akár otthonodban is. Méretük miatt praktikusabbak, mint a hagyományos konyhai nagygépek, hiszen a nappaliban, vagy akár a hálószobában is elhelyezhetőek. Rendkívül jól jönnek például a tikkasztó forró nyári napokon, amikor egy-egy hideg üdítő, vagy sör szinte életmentőnek hat.

Egy mini hűtő jótékonyan hat a helyiség enteriőrjére is, hiszen megjelenésével exkluzívabbá és változatosabbá teszi a berendezést. Az szinte borítékolható, hogy minden ismerősöd elismerően fog róla szólni, sőt, akár irigykedni is fog, mivel nagyon menő, ha valakinek van ilyenje.

Sokan nyaralójukba választják ezeket a típusokat, ahol például nincs elegendő hely egy nagyobb gép elhelyezésére. Mivel kisebbek, mint a konyhai nagygépek, ezért sokszor még a fogyasztásuk is kedvezőbb lehet.

Kiváló szolgálatot teljesítenek irodákban is, ahol vagy nem volt korábban saját hűtőszekrény, vagy osztályonként, csoportonként el szeretnéd különíteni a behelyezett italokat, ételeket.

Válassz most mini hűtő kínálatunkból és élvezd a hűs italokat, vagy falatokat otthonodban, nyaralódban, vagy az irodában!