Bosch SMV24AX00E Beépíthető mosogatógép, 60 cm, 12 terítékes, 4 program
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
Kova Trans futárszolgálat
Raktáron, 1-3 munkanap
4 990 Ft
  • Garancia 2 év
  • Sku SMV24AX00E
Ár: 122 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Háztartási nagygépek
Kivitel
Beépíthető
Méret
60 x 55 x 81,5 cm
Szín
Fehér
Zajszint
52 dB
Energiahatékonysági Osztály
F
Éves Vízfogyasztás
11,7 l
Mosási Programok Száma
4
Terítékek Száma
12
Energiaosztály
f
Éves energiafogyasztás
290 kWh
Termékleírás

Tulajdonságok:

 

Silence sorozatú készülék: észrevehetetlenül csöndben végzi a dolgát a háttérben.


- InfoLight: piros színű pont világítás a padlón, hogy Ön mindig tudja, hogy készüléke éppen be van-e kapcsolva.

- AquaStop: 100%-os élettartam garancia vízkárok ellen.

- Üvegvédelem: az üveg- és kényes edények kíméletes tisztításához.

- EcoSilence Drive: különösen energiatakarékos és csöndes motor, ráadásul kifejezetten hosszú élettartammal.

- DosageAssist: a tisztítótabletta maradéktalanul feloldódik, így biztosítva Önnek a tökéletes eredményeket.

 

A tökéletes tisztítás, egy csepp pazarlás nélkül.


Nem minden mosogatás azonos, tehát miért kellene az egyes ciklusoknak automatikusan azonos mennyiségű vizet használni? A töltöttség-szenzor több érzékelőt használ a töltet mennyiségének és vízszintnek a meghatározására, így csak a szükséges mennyiségű víz kerül felhasználásra. Például a kevesebb mennyiségnél kevesebb víz szükséges az öblítéshez, így kevesebb vizet adunk hozzá, míg a teljes töltetek több vizet kapnak az optimális mosogatáshoz. Olyan funkció, amely tökéletes eredményeket biztosít, miközben vizet és áramot takarít meg!


Ilyen mosogatásról még nem hallott!
A lakás tisztán tartása sokszor nem egyszerű. Az otthoni csend pedig sokszor lehetetlennek tűnik. Az EcoSilence Drive motorral felszerelt mosogatógépeink nagy teljesítményű tisztítást nyújtanak alacsony zajkibocsátás mellett. A kefe nélküli, energiatakarékos motor optimálisan csökkenti a súrlódás hangját, így az EcoSilence Drive jóval simább, csöndesebb működést biztosít. Mostantól otthona egyszerre lehet csendes és tiszta.


Kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképesség.
Ez az innovatív mosogatási technológia növeli a hatékonyságot, és biztosítja a környezetbarát mosogatást a tökéletes tisztítási eredmény érdekében. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.


A mosogatógép, amely saját magát védi a vízkártól.
Úgy tűnik, hogy egy készülék meghibásodása mindig a legrosszabb időpontban fordul elő, mely mind pénzbe, mind pedig értékes időbe kerül Önnek. Az elektronikus AquaStop rendszerrel ellátott mosogatógépünk egy speciális kettős falú csőből, biztonsági szelepből és egy úszókapcsolóval ellátott padlótartályból áll, amelyek 100% -os védelmet nyújtanak a vízkárok ellen. Sőt, a Bosch életre szóló garanciát kínál a készülék teljes élettartamán keresztül, a tökéletes eredményekért, nap mint nap.


A mosogatószer tökéletes felhasználása.
A DosageAssist funkció optimális tisztítási eredményt és egyszerűbb mosogatást biztosít. A mosogatószer az adagolóból a felső kosáron lévő speciális tálcába esik, ahol teljesen feloldódik.


Jól látható információ.
Egy piros fény a padlózaton tájékoztatja, hogy az Ön teljesen beépített mosogatógépe még mindig dolgozik, vagy már befejezte.


Az üvegek tovább maradnak fényesek.
Meglepő lehet, de a tisztításhoz használt víz típusa nagy hatással van az üvegárukra és a finom kerámiára. Mivel a lágy víz üvegkorróziót okoz, az üvegvédő technológiával ellátott Bosch mosogatógépek folyamatosan szabályozzák a keménységi fokot annak érdekében, hogy az értékes poharak és a finom porcelán mindig különleges gondossággal legyen elmosogatva. Megfelelően gondoskodás az érzékeny edényekről.