Samsung WW70AA626AE/LE Elöltöltős mosógép, 7kg, 1200ford/perc, D energiaosztály, fehér, (Bemutató darab)
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Kifutott, nem rendelhető!
Házhozszállítással:
Kova Trans futárszolgálat: 7 990 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Garancia
2 év
Sku
WW70AA626AELE_demo
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Háztartási nagygépek
Kivitel
Szabadonálló Elöltöltős Mosógép
Szín
fehér
Zajszint
72
Zajszint (Centrifuga)
A
Kijelző
LED
Wifi
nincs
Mosási Kapacitás
7
Centrifuga Sebessége
1200
Centrifugálási Hatékonysági Osztály
B
Add Wash
Igen
Késleltetés
igen
Gyerekzár
igen
Vasalás könnyítés
Igen
Dob Típusa
Örvény
Liter éves vízfogyasztás
45 liter/ciklus
Energiaosztály
D
Vásárlói vélemények
Termékleírás

A termék szállítás alatt megsérült, a készülék jobb oldalának alsó részén enyhe horpadás látható.

Eco Bubble™
Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is!

Add Wash™
Nem kell idegeskedni mosás közben.

Higiénikus Gőz
Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel!

* Az IEC 60456-2010 szabványnak megfelelően tesztelve 4kg töltéssel/Super Eco Hidegmosás funkcióval (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40°C Eco Bubble funkció nélkül (WF0702WKU). Az egyes mosások eredménye eltérhet.

Hatékony aktív hab, kevesebb energiafelhasználás
Eco Bubble™
Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is! Az Eco Bubble™ technológia mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és akár 24%*-kal javítja a szennyeződések eltávolítását. Mindeközben akár 70%*-kal csökkenti az energiafelhasználást, és védi a ruhák színét és anyagát az akár 45,5%-kal jobb tesztil védelemmel**.

* Az IEC 60456-2010 szabványnak megfelelően tesztelve 4kg töltéssel/Super Eco Hidegmosás funkcióval (WF80F5E5U4W) összehasonlítva a Pamut 40°C Eco Bubble funkció nélkül (WF0702WKU). Az egyes mosások eredménye eltérhet. **A Springboard Engineering által elvégzett Performance Lab Test alapján, amit EMPA tesztcsíkokon végeztek el, és a normál mosószert és a buborék technológiát mechanikai mozgatás nélkül hasonlították össze, poliészter textilen. Az egyes mosások eredménye eltérhet.

*Kizárólag textilek, ruhák, mosószer vagy öblítő adható hozzá. **Az Add Wash ajtó kizárólag akkor nyitható, amikor a dob hőmérséklete nem éri el az 50°C-ot.

99,9%-os fertőtlenítés*
Higiénikus Gőz
Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

*Az Intertek a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámolója alapján. Eltávolítja a bizonyos baktériumok 99.9%-át beleértve a Staphylococcus aureus-t és az Escherichia coli-t. Az egyes eredmények eltérhetnek. **A British Allergy Foundation (BAF) által a Higiénikus Gőz funkcióról szóló tesztbeszámolója alapján. Eltávolítja a házi poratkák által okozott allergéneket.

Tartós teljesítmény
Digitális Inverter Technológia
Élvezd a magas szintű energiahatékonyságot, minimális zajt és a hosszantartó teljesítményt! A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. Kiemelkedően tartós** - 10 év garanciával megtámogatva.

*Általánosságban a zajszint csökkenése a mosás alatt 5dBA és a szárítás alatt 3dBA. Az adatok az Energiahatákonysági címkék alapján lettek megállapítva, összehasonlítva az F500 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF80F5E5P4W modelt Digitális Inverter Motorral és a Vistula 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF1804WPC modelt hagyományos motorral. **A német Elektrikai, Elektronikai és Informatikai Szövetség (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) 23 év tartóssági tanusítvánnyal jutalmazta. A valós élettartam a használat körülményeitől függően eltérhet.

Higiénikusan tiszta belül is
Dobtisztítás
Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, vibrálás és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

*Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből. Az Intertek által a Dobtisztítás ciklusán végzett teszt alapján.** Minden 40 ciklus után küld értesítést.

Tisztán maradó adagoló
Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását! A Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

Habos Áztatás
Legyenek a ruháid patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

*A IEC 60456 5th kiadásnak megfelelően tesztelve 8kg töltésszint és Habos Áztatás funkció mellett összehasonlítva a Pamut 40/60°C-os, Szintetikus 60°C-os, and Farmer 40°C-os mosással Habos Áztatás nélkül.

Feszültség szabályozás
Akadályozd meg, hogy a mosógépet tönkretegye egy hirtelen túlfeszültség! A Feszültség szabályozás véd az instabil áramerősség által okozott elektromos károsodások ellen. Érzékeli, ha a feszültség túlságosan magas, és automatikusan megszakítja az áramellátást. Így tehát megakadályozza, hogy a mosógép meghibásodjon.

Tulajdonságok:

Mosási kapacitás: Mosási kapacitás (kg) 7.0 kg
Szín Fehér
Ajtó Formázott ajtó (Fekete)
Kijelző panel LED
Energiahatékonysági osztály D
Energiafogyasztás (100 ciklus) 69 kWh
Vízfogyasztás (ciklusonként) 45 L
Pamut Eco 40-60 program ideje (Ó:perc) 3:28
Centrifugálási hatékonyság B
Zaj kibocsájtási osztály A
Zajszint (Centrifuga) 72 dB
MI Vezérlés Nem
QuickDrive Nem
AddWash Igen
Auto Dispense Nem
Habos Áztatás Igen
Eco Bubble™ technológia Igen
Gyerekzár Igen
Késleltetett befejezés Igen
Dobtisztítás Igen
Dobtisztítás+ Nem
Dob típus Örvény
Vasalás könnyítés Igen
Intenzív Igen
Nyelv beállítása Nem
Szivárgás Érzékelő Nem
Motor DIT
Saját ciklus Nem
Előmosás Igen
Gyors mosás Igen
Okos Ellenőrzés Igen
Smart Things Nem
Centrifuga sebesség 1200 rpm
Tisztán maradó adagoló Igen
Gőz Igen
Szuper sebesség Nem
VRT Nem
Eco 40-60 Igen
MI Mosás Nem
Szuper sebesség Nem
15' Gyors mosás Igen
Sport Ruházat Nem
Baba program Nem
Ágynemű Igen
Felhős Nap Nem
Pamut Igen
Színes Igen
Finom anyagok Igen
Farmer Nem
Szivattyúz/Öblít Igen
Dobtisztítás Igen
Dobtisztítás+ Nem
Higiénikus Gőz Igen
Intenzív Hidegvizes Igen
Vegyes ruhatöltet Igen
Kültéri Ruházat Nem
Öblítés és centrifuga Igen
Pólók Nem
Csendes Mosás Nem
Szintetikus anyagok Igen
Törölközők Nem
Gyapjú Igen
Nettó méret (Szé x Ma x Mé) 600 x 850 x 450 mm
Nettó súly 55 kg
Bruttó méret (Szé x Ma x Mé) 657 x 890 x 550 mm
Bruttó súly 58 kg
Teljes mélység a kiálló részekkel együtt 525 mm

Vásárlói vélemények