Samsung WW90TA046TE/LE Elöltöltős Mosógép, 9kg, 1400ford/perc, A+++, fehér
Készlet info
Budapesti üzletünk
Raktárról azonnal
Házhozszállítással
Raktáron, 1-2 munkanap
  • Garancia 2 év
  • Sku WW90TA046TE
Ár: 124 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Háztartási nagygépek
Kivitel
Elöltötős
Méret
55 x 60 x 85 cm
Súly
65 kg
Szín
fehér
Zajszint
53 dB
Zajszint (Centrifuga)
74 dB
Kezelőfelület
mechanikus, digitális
Mosási Kapacitás
9 kg
Centrifuga Sebessége
1400 ford/perc
Éves Vízfogyasztás
9400 l
Centrifugálási Hatékonysági Osztály
A
Mosási Programok Száma
8
Gyerekzár
igen
Dob Típusa
Rozsdamentes acél dob
Mosási Programok
Pamut, Finom anyagok, Szintetikus, Öblítés, Gyapjú, Ágyneműhuzat, Gőz, Drum Clean, 15' Quick Wash, Öblítés+Centrifugálás, Hygiene Steam, Eco 40-60, Színes
Funkciók
Gyors mosás, Intenzív, Smart Chack, Vasalás könnyítés, Késleltetett befejezés, Add Wash, Habos áztatás, Tisztán maradó adagoló
Technológiák
Digital Inverter, Eco Bubble
Energiaosztály
A+++
Éves energiafogyasztás
130 kWh
Termékleírás

Hatékonyan Aktív Habbal
Eco Bubble™

Élvezd a hatékony tisztítást, akár alacsony hőmérsékleten* is az Eco Bubble™ technológiával. A mosószerből aktív habot képez, ami gyorsan átjárja a textileket és eltávolítja a szennyeződéseket, miközben energiát takarít meg, és védi a ruhák színét és anyagát**.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/hu-feature-powerful-bubbles-286858953?$FB_TYPE_A_JPG$

Higiénikus tisztaság
Higiénikus Gőz

Ápold ruháidat egy mélyre ható, higiénikus gőzöléssel! A Higiénikus Gőz funkció javítja a mosás hatékonságát, előkezelés nélkül. A dob alsó részéből gőzt engedi ki, így minden ruhadarabot teljesen átjár. Eltávolítja a beleszáradt piszkokat és a baktériumok* és allergének** 99.9%-át.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/hu-feature-hygienic-cleaning-286859199?$FB_TYPE_A_JPG$

Tartós teljesítmény
Digitális Inverter Technológia

A Digitális Inverter Technológia erős mágneseket használ a csendesebb* és erősebb teljesítmény érdekében, miközben kevesebb energiát használ, mint a hagyományos motor. A kefék elhagyásával pedig kiemelkedően tartós** - 10 év garanciával megtámogatva.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/hu-feature-durable-performance-286859200?$FB_TYPE_A_JPG$

*Általánosságban a zajszint csökkenése a mosás alatt 5dBA és a szárítás alatt 3dBA. Az adatok az Energiahatákonysági címkék alapján lettek megállapítva, összehasonlítva az F500 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF80F5E5P4W modelt Digitális Inverter Motorral és a Vistula 8kg 1400 percenkénti fordulatszámú WF1804WPC modelt hagyományos motorral. **A német Association for Electrical, Electronic & Information Technologies (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE) 23 év tartóssági tanusítvánnyal jutalmazta. A valós tartósság a használat körülményeitől függően eltérhet.

Higiénikusan tiszta belül is
Dobtisztítás

Tartsd a mosógép belsejét higiénikusan tisztán! A Dobtisztítás funkció eltávolítja a dob belsejéből a kellemetlen szagokat okozó baktériumok* 99,9%-át. Nincs szükséged durva és drága mosószerekre, mivel az áztatás, rezegtetést és gyors centrifugálás kombinációját használja. Sőt, automatikusan jelzi, ha tisztításra van szükség**.

https://images.samsung.com/is/image/samsung/hu-feature-hygienically-clean-286859204?$FB_TYPE_C_JPG$

*Eltávolítja a baktériumok 99,9%-át a mosógép belsejéből. Az Intertek által a Dobtisztítás ciklusán végzett teszt alapján.** Minden 40 ciklus után küld értesítést.

 
Eltűnteti a lerakódásokat
Tisztán maradó adagoló

Kerüld el a mosószer pazarlását és a mosószertartály véget nem érő takarítgatását. Az Tisztán maradó adagoló rekesz egy különleges víz öblítő rendszer segítségével biztosítja, hogy a mosószer nagyobb része kimosódjon. Tehát kevesebb kellemetlen szappanfolt vár rád, és a tartály tiszább és higiénikusabb marad.

https://images.samsung.com/is/content/samsung/hu-feature-cleans-away-residue-286859194.gif

Intenzív tisztítás
Habos Áztatás

Legyenek a ruhád patyolat tiszták, akkor is, ha előtte nagyon piszkosak voltak! A Habos Áztatás funkció a makacs foltok széles körével elbánik, mint a vér, tea, bor, smink és a fű. A ruhák aktív buborékok segítségével alapos áztatáson vesznek részt, így a piszok és a foltok fellazulnak és hatékonyabban lehet őket eltávolítani.*

 https://images.samsung.com/is/image/samsung/hu-feature-intensive-cleaning-286858950?$FB_TYPE_C_JPG$