Pára és szagelszívó

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Főzés közben füst, gőz és pára is keletkezik, ráadásul az ételek illatai is hosszasan érezhetőek, amelyek nem mindig mondhatóak kellemesnek, gondoljuk csak az olajszagra, ráadásul könnyen be is ivódhatnak a bútorok belsejébe. A páraelszívó, szagelszívó viszont gondoskodik róla, hogy ez a probléma ne következhessen be, nem mellesleg a különféle szagokat sem lehet majd érezni, így megőrizhetjük otthonunk jellegzetes illatát. A páraelszívó kiválasztásánál célszerű néhány szempontot figyelembe venni, ugyanis ma már számtalan márka fellelhető a piacon és nem mindegy, hogy pontosan melyik típusú is kerül a konyhába.

Vannak páraelszívók, amelyek beépített világítással is rendelkeznek, de az igazán jók nem csak a szennyezett levegőt szívják el, hanem a falak és a bútorok megóvásához is hozzájárulnak. Azokban a konyhákban, ahol kisebb a természetes szellőzés, csökkentik a szén-monoxid mérgezés kockázatát. A pára és szagelszívók szinten tartják a helyiségben a hőmérsékletet, tehát nem lesz melegebb a főzések alkalmával, ez kifejezetten jól jön a nyári hónapokban.

Pára és szagelszívók felhelyezhetőek közvetlenül a falra vagy a konyhabútorok alá, esetleg közéjük. Kínálatunkban kiváló minőségűek közül válogathat, melyek között biztos, hogy ráakad az önnek legmegfelelőbb darabra.