Beépíthető gázsütő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

A megadott feltételekkel nem található termék.

Kifutott termékek

Bosch CDG634BS1 beépíthető 38 literes gőzpároló 1900W nemesacél
Kifutott, nem rendelhető!

Rengeteg szempontot mérlegelnünk kell, amikor sütőt választunk, alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen előnyök, illetve hátrányok származnak majd az adott darabból. Lényeges számításba vennünk, hogy melyik bizonyul a legbiztonságosabbnak, ha például kisgyermekkel élünk. Napjainkban már inkább azok a modellek a legelterjedtebbek, amelyek be vannak építve. Ezeknek a használata kényelmesebb, ráadásul a hőt is egyenletesebben oszlatják el és a technológia fejlődésének köszönhetően több kényelmi funkcióval is fel lettek szerelve.

A beépíthető gázsütőből mindössze a főzőlap és a sütő ajtaja látszódik, tehát a tisztítása is könnyebb. A sütő beszerelését okvetlen bízzuk szakemberre, hogy a sütő minden egyes része maradéktalanul illeszkedjen a konyhaszekrénybe, már 1cm eltérés is sokat ront a helyzeten. A beépíthető gázsütőt egyre többen szereltetik be szemmagasságba, sokak szerint így könnyebb az ételeket mozgatni és a sütési folyamatot ellenőrizni, nem mellesleg a kisgyermekek sem kerülnek a forró felület közelébe, tehát lényegesen biztonságosabb.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon beépíthető gázsütőink közül, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel és esztétikai szempontból is tökéletes megjelenést biztosít, legyen szó bármilyen stílusú konyháról.