Gáz főzőlap

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Ravanson K-03T Hordozható Gáz Főzőlap, 3 zónás, fehér
Ár: 14 890,00 Ft
Raktárról azonnal
Ravanson K-03BR hordozható főzőlap, 3 zónás, barna
Ár: 14 890,00 Ft
Raktárról azonnal
Candy CHW6LBB beépíthető főzőlap gáz, 60 cm, 7 kW, 4 zóna, fekete
Ár: 34 490,00 Ft
Raktárról azonnal

A gasztronómia szerelmeseinek, akik főzni is rendkívül szeretnek, meghatározó eszköze a konyhában a tűzhely vagy főzőlap. A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően ma már számos típusú közül válogathatnak, a gyártók évről-évre igyekeznek egyre modernebbeket piacra dobni, amelyeket különféle extrákkal is felturbóznak. A különböző típusú tűzhelyeknek, főzőlapoknak meg vannak a maga előnyei és hátrányai, de nagyon sok háztartásban, nyaralóban még napjainkban is a gáz főzőlap, tűzhely a közkedvelt.

Milyen előnyei vannak a gáz főzőlapnak?

A klasszikus konyháknak esztétikai szempontból tökéletes ékei lehetnek a szép kinézetű gáz főzőlapok, amelyek maximálisan feldobják a helyiségeket, ráadásul az öntöttvas rácsok is hozzájárulnak a professzionális megjelenéshez. Ár tekintetében is jobb választásnak bizonyulnak, hiszen lényegesen olcsóbbak, mint a kerámialapos vagy indukciós főzőlapok. A gáz főzőlapok azért is jók még, mert bármilyen edénnyel alkalmazhatóak, tehát nem szükséges speciális darabokat vásárolnunk hozzájuk, valamint strapabíróak, egyszerre több edényt is elbírnak.

Kínálatunkban kiváló minőségű gáz főzőlapok közül válogathat, amelyek mindegyikével tökéletes és ízletes ételeket varázsolhat az asztalra.