Gree GWH18UC-K6DNA4A U-Crown Silver klíma, Limitált Széria, A++/A++, 5,3 kW, Wifi, ezüst
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk: ingyenes
Kifutott, nem rendelhető!
Házhozszállítással:
Kova Trans futárszolgálat: ingyenes
Kifutott, nem rendelhető!
Garancia
3 év
Sku
GWH18UC_K6DNA4A_Silver
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Típus
Klíma
Szín
Ezüst
Wifi
Van
Zajszint
57/46/40/37/33/28/24/22/20 dB(A)
Hűtőközeg
R32
Hűtési Teljesítmény
5,3 kW
Fűtési Teljesítmény
5,3 kW
Energiahatékonysági Osztály
A++/A+
Cold Plasma szűrő
Igen
I Feel funkció
van
Vásárlói vélemények
Termékleírás

GREE U-CROWN SILVER
 
Az ezüst színű U-Crown Silver a mezőny legkeskenyebb és legcsendesebb légkondicionálója, amely megnövelt kül- és beltéri hőcserélővel, valamint Dual Stage kompresszorral rendelkezik az univerzális felhasználhatóság érdekében.

Hűtés
2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt termék.

Fűtés
Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree U-Crown Silver készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

Környezettudatosság
A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

Tulajdonságok:

 • Kivitel: Magasoldalfali
 • Márka: Gree
 • Modell név: U-Crown Silver
 • Energiaosztály: A++/A+
 • Beltéri zajszint: 46/40/37/33/28/24/22/20 dB(A)
 • Kültéri zajszint: 57 dB(A)
 • Beltéri méret: 960x320x205 mm
 • Szobaméret: 34 m2
 • Csőméret: 6mm/12mm
 • Hűtőközeg: R32
 • Kompresszor: Dual Stage, Inverter
 • Hűtőteljesítmény: 5,3 kW
 • Fűtőteljesítmény: 5,3 kW
 • Kiemelt tulajdonságok: Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Extra csendes kialakítás, Dual Stage kompresszor, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

Több tételes rendelés esetén, amennyiben egy csomagként nem feladhatók a megrendelésben szereplő termékek, a szállítási díj változhat.
A változásról a rendelést követően tudjuk tájékoztatni.

Vásárlói vélemények
Hasonló termékek
Syen SOH12MU-E32DA1D2 Muse klíma, A++/A+ 3,5 kW, Wifi, fehér
Ár: 239 990,00 Ft
Raktárról azonnal