Syen SOH09BO-E32DA4A2 Bora Plusz Klíma , A++/A+, 2,5 kw, Wifi, fehér
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk:
Kifutott, nem rendelhető!
Házhozszállítással:
Kova Trans futárszolgálat: 7 490 Ft
Kifutott, nem rendelhető!
Garancia
2 év
Sku
SOH09BO_E32DA4A2
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Hűtés/fűtés
Típus
Klíma
Zajszint
Beltéri max 40 dB Kültéri: 52 dB
Hűtőközeg
R32
Hűtési Teljesítmény
2,5 kW
Fűtési Teljesítmény
2,7 kW
Tápfeszültség
230 V
SEER
6,10 W
SCOP
4,0 W
Méret
Beltéri: 773x250x185 mm, Kültéri: 540x776x320 mm
Súly
Beltéri: 8.5 kg, Kültéri: 29 kg
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Többszörös szűrőrendszer:

A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat.

Kellemes éjszakai mód:

Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.

Wi-Fi vezérlés:

Vezérelje a klímáját okostelefonjáról vagy táblagépéről a világ bármelyik pontjáról.

Energia megtakarítás:

Légkondíció vásárlása esetén ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Bora plusz készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést biztosít.

Intelligens leolvasztás:

Amennyiben a hőmérséklet -5°alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményét, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.

8 °C-os temperálás:

Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiség téli fagyvédelmére. Egyenletes 8°-os hőmérsékleten tartja a helységet akkor is, amikor Ön távol van.

LED kijelző:

A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás.

I FEEL funkció:

A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbben tartózkodnak, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.

Vásárlói vélemények