Xiaomi Mi Air Purifier Antibacterial HEPA szűrőbetét (MCR-FLG)
Személyes átvétellel:
Budapesti üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 290 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 390 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 190 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 099 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
1 év
Sku
MCR-FLG
Ár: 12 290,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Hűtés-fűtés
Típus
LÉGTISZTÍTÓ FILTER
Szín
lila
Különleges jellemzők
PM2.5 részecskék és formaldehidek szűrése. Aktív szén betét és antibakteriális bevonat.
Méret
293x200 mm
Vásárlói vélemények
Termékleírás
  • 99+% antibakteriális szűrés, PM2.5 és egyéb finom részecskék szűrése. Az aktív szén hatékonyan semlegesíti a formaldehideket. A speciális, antibakteriális bevonat a szűrőn nagy hatékonyságú szűrést eredményez és megöli a levegőben keringő baktériumokat. Ez a szűrő ezen kívül a poratkákat is hatékonyan szűri. Kompatibilis a Mi Air Purifier 2 / 2S / Pro termékekkel  • A láthatatlan baktériumok veszélyesek az egészségre beltéren is. A Mi Antibakteriális Szűrő hatékonyan kiszűri a port, a PM2.5 részecskéket és a formaldehideket a levegőből. A beltérben elszaporodó baktériumok fertőzéseket és allergiát okozhat, főleg gyermekek és időskorúak esetén. A nem tiszta levegő rejtett egészségügyi problémákat okozhat, amely az avatatlan szem számára láthatatlan.


  • A baktériumokat nem elég megállítani, semlegesíteni is kell őket
    A Xiaomi Air Purifier antibakteriális szűrő nagy hatékonyságú anyagot használ a baktériumok, a penészgombák és az atkák ellen. De a megállítás csak az első lépés az antibakteriális borításban. Az antibakteriális részecskék blokkolják a baktériumok tápellátását, így először a baktérium elveszti az aktivitását, majd végső soron bekövetkezik a halála.

  • Négy rétegű szűrés


  • Nagyméretű részecskék elsődleges szűrése, polyester anyag, olaj-, hajtás-, vegyi anyag-, zsírálló kialakítás. A szűrő hosszú élettartamát garantálja ez a szűrő réteg.

  • Antibakteriális bevonat, organikus fém ionokat tartalmaz, amely semlegesíti a baktériumokat, és nem engedi elszaporodni őket.

  • A PM2.5 szűrő a mikron méretű részecskéket is képes megszűrni. A továbbfejlesztett hordozóréteg és a szűrőháló erős nyomás alatt lett összepréselve, így az gyors levegőáramlást tesz lehetővé.

  • Kompatibilis minden Mi Air Purifier légtisztítóval (2, 2S, Pro)
Vásárlói vélemények