Sharp UA-HD40E-L Plasmacluser légtisztító párásító funkcióval
Készlet info
Budapesti üzletünk
Rendelésre
Házhozszállítással
Rendelésre
Pick Pack ponton
Rendelésre
Foxpost ponton
Rendelésre
  • Garancia 2 év
  • Sku UAHD40E
Ár: 106 490,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Hűtés-fűtés
Teljesítmény
216 m3 / h.
Max. teljesítmény
19 W
Szélesség
39,9 cm
Magasság
61,5 cm
Mélység
23 cm
Termékleírás

Védje lakása levegőjét a Sharp Plasmacluster légtisztítókkal
Otthonaink levegője egyre gyakrabban szennyezettebb, mint a külső levegő. A szmog különböző anyagokból: PM2,5 és PM10 szálló porból, ózonból (O3), nitrogén-dioxidból (NO2), policiklusos aromás szénhidrogénekből (WWA) és a tüzelésből származó illékony szerves vegyületekből (VOC) áll. A szmog, de még egy egyszerű házi kandalló is számos betegség forrása lehet. A légszennyezés veszélyt jelent az asztmásokra, az allergiásokra, a kismamákra és a gyerekekre, allergiás reakciókat, asztmás rohamot, légzési nehézségeket, köhögést, szívpanaszokat okozhat. A túl száraz levegő kiszárítja a légutakat borító nyálkahártyát, bőrreakciókat, szemviszketést, torokfájást és megfázást okozhat. A biológiai szennyezés szintén komoly kockázatot jelent az emberi szervezetre. Nap mint nap baktériumok, vírusok, poratkák, penész és más gombafajták, valamint pollen támadásának vagyunk kitéve. Ezeket a kockázati tényezőket a szó szoros értelmében kiszűri a Sharp Plasmacluster légtisztító.

A Sharp légtisztítók előnyei
Szeretné, hogy otthona levegője a lehető legjobb legyen? Ebben segítenek Önnek az eredeti Plasmacluster Ion technológiával készült Sharp légtisztítók. Az egész világon több millió ház és lakás levegőjét teszik allergén-, penész-, gomba- és szennyezésmentessé. Egyes modellek automatikus páraszabályozással is rendelkeznek, így Ön és szerettei minden egyes lélegzetvételt élvezni fognak tiszta és egészséges lakásukban.

Plasmacluster Ion Ionizációs légtisztító
A Plasmacluster ionok a természetben megtalálható pozitív és negatív töltetű ionok megfelelői, ezért sűrűségtől függetlenül biztonságosak az emberekre és az állatokra. A Plasmacluster Ion készülék szabadalmazott ionizációs technológiája számos előnnyel rendelkezik. Eltávolítja és vízrészecskékké változtatja a vírusokat, a baktériumokat és a penészspórákat. Semlegesíti a szagokat, így a dohányfüstöt is.

HEPA szűrő
A HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű porszemcsék – köztük a PM10 és PM2,5 szálló por - 99,97%-át kiszűri a légtisztítón átáramló levegőből. Hasonló sorsra jut a dohányfüst és mindenfajta fű, fa- és virágpollen is, ami remek hír az allergiások számára. Az állatszőr allergiát okozó részecskék szintén a HEPA szűrőben landolnak.

Szénszűrő
Az aktív szén elnyeli a kellemetlen szagokat és káros gázokat. A szénszűrő legjobb változata még a nitrogén-oxidot és a kén-dioxidot is magába szívja.

Funkciók
A légtisztító csatlakoztatás után azonnal működésre készen áll. A levegő minőségét ellenőrző érzékelők a szennyezőanyagok mennyiségének megfelelően szabályozzák a ventilátor működését, hogy minél gyorsabban megtisztítsák tőlük a helyiség levegőjét.

Kb. 28nm2 alapterülethez ajánlott
Pollen — pollenmentes funkcióban az érzékelő a legalacsonyabb pollenszintre is reagál, így a készülék azonnal észleli és eltávolítja a levegőből a virágport és a szennyeződéseket.
Clean Ion Shower — alváshoz készíti elő a helyiséget. Tíz percig erős levegőfúvással, nagy sűrűségben bocsátja ki a Plasmacluster ionokat, eltünteti a port, csökkenti az elektrosztatikus töltést, majd hatvan percre párásító üzemmódba kapcsol.
Éjszakai üzemmód — a készülék a lehető leghalkabban dolgozik, hogy ne zavarja a háziak álmát.
Timer — ezzel a funkcióval úgy programozhatja be a légtisztítót, hogy ha hazaér, tiszta legyen a levegő, és akkor sem kell emlékeznie arra, hogy kikapcsolja, amikor reggel munkába indul.
Auto Louver — a levegőfúvó zsalu automatikus nyitása és zárása.
Autorestart — áramszünet esetén ez a funkció memorizálja az utolsó beállított üzemmódot.
Gyerekzár — megakadályozza, hogy a gyerekek bekapcsolhassák a készüléket.
Kerekek és fogantyúk — ezek a készülék házában található elemek jelentősen megkönnyítik a mozgatást.
Automatikus üzemmód
Érzékelőrendszere folyamatosan méri a légminőséget, és úgy irányítja a készülék működését, hogy a levegő tiszta és megfelelő páratartalmú legyen.
 
Frissít
A Plasmacluster ionok úgy tisztítják meg a levegőt, mint a természetes környezetben létrejövő pozitív és negatív töltetű ionok.
 
Védi egészségünket
A Plasmacluster ionok közömbösítik a baktériumokat, a vírusokat, a gombákat, az allergéneket, a poratkákat ill. a kellemetlen szagokat, és hidratálják a bőrt.

Semlegesíti az elektrosztatikus töltést
A különböző anyagok pozitív és negatív töltéssel is feltöltődhetnek. A Plasmacluster ionok csökkentikaz elektrosztatikus töltést.
 
Eltávolítja a port
Az alapszűrőn fennakadnak a porszemek és a levegő- ben szálló egyéb nagyméretű részecskék.

Csökkenti a kellemetlen szagokat
A szénszűrő a háztartás számos kellemetlen szagát kiszűri

Csökkenti a pollen és a penészspórák mennyiségét
Az új HEPA szűrő a 0,3 µm átmérőjű részecskék (így a PM10 és PM2,5) 99,97 %-át kiszűri a levegőből.

Tartós szűrők
A HEPA szűrők és a szénszűrők akár 10 éven keresztül is használhatók, a párásító szűrőt szintén tízévente ajánlott cserélni.
 
Párásít
A természetes párolgást biztosító párásító csökkenti az arcüreg problémákat és a száraz levegő okozta panaszokat.