Sharp UA-HG60E-L prémium légtisztító párásító funkcióval
Készlet info
Budapesti üzletünk
Rendelésre
Házhozszállítással
Rendelésre
Pick Pack ponton
Rendelésre
Foxpost ponton
Rendelésre
  • Garancia 2 év
  • Sku UAHG60EL
Ár: 211 790,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Szépségápolás, Egészség
Típus
Légtisztító párásítóval
Teljesítmény
72 W
Ajánlott szobaméret
50 m2
Zajszint
53 dB
Tömeg
10,5 kg
Üzemmód
automatikus, esős, pollen, Max Med, alacsony
Termékleírás

PLASMACLUSTER ION TECHNOLÓGIA LEÍRÁSA
1. Ionok kibocsátása: A természetben megtalálhatóval azonos pozitív és negatív Plasmacluster ionok keletkeznek a plazmakisülések közben, majd kijutnak a levegőbe.
2. Az ionok kapcsolatba lépnek a levegőben lévő mikrobákkal: Az ionok erős oxidáló hatású hidroxidgyököket hoznak létre, amelyek a penész és vírusok felületére tapadnak. Ezek azonnal eltávolítják a hidrogént a proteinek felületéből, lebontva ezeket.
3 . A szétbontott részecskék vízzé alakulva kerülnek vissza a levegőbe A hidroxid (OH) gyökök kötésbe lépnek a hidrogénnel (H) és vizet alkotnak (H2O), amely páraként kerül a levegőbe. Plasmaclusterrel rendelkező légtisztító hatása az egész szobában érezhető, eltávolítja a szagokat és a lebegő káros részecskéket a levegőből. A cigarettafüstöt, az állatok szagát, vagy akár a verejtéket is. Ezen túlmenően, a Plasmacluster technológia segít elpusztítani a baktériumokat, penészgombákat, vírusokat és atkákat. A technológia hatását független intézetek igazolták mind Japánban, mind más országokban. Ha nagy sűrűségben juttatunk Plasmacluster ionokat a levegőbe, a függönyökbe vagy a kanapékba beivódott cigarettafüst szagát a technológia képes 80 perc alatt eltávolítani, és ha a Plasmacluster ionokat generáló készülék közvetlen légáramába akasztunk egy ruhaneműt, a verejték szagát egy éjszaka alatt (kb. 6 óra) alig észrevehető szintre képes lecsökkenteni. A Magyarországi Orvos- és Kórháztechnikai Intézet (ORKI) megerősítette a British Allergy Foundation ajánlását, hogy különösen ajánlott a levegőben levő allergén anyagokra érzékeny, légúti allergiában szenvedők részére a SHARP Plasmacusteres levegőtisztító!

HÁRMAS SZŰRŐ RENDSZER + PLASMACLUSTER ION + PÁRÁSÍTÁS
Az előszűrő csapdába ejti a port és más nagyobb méretű levegőben szálló részecskéket. A szagtalanító szűrő magába szívja a legtöbb, háztartásban kialakuló kellemetlen szagot. A HEPA szűrő az apró, 0,3 mikronnyi részecskék 99,97%-át kiszűri. A Plasmacluster egység a természethez hasonló módon pozitív és negatív ionok kibocsátásával tisztítja meg a levegőt és eltávolítja az influenza vírust, mikroorganizmusokat illetve az allergéneket a levegőből. Az érzékelő rendszer folyamatosan figyeli a levegő minőségét, és automatikusan beállítja a megfelelő üzemmódot az érzékelt levegő tisztaság és páratartalom alapján.

PLASMACLUSTER ION KONCENTRÁLT MÓD
Használja ezt az üzemmódot, ha a ruhákba, kanapékba vagy függönyökbe beivódott szagot, baktériumokat vagy más részecskéket szeretné eltávolítani. Nagysűrűségű Plasmacluster ionokat csak előrefelé bocsát ki a készülék.

HEPA FILTER 99,97%-OS SZŰRÉSI HATÉKONYSÁG
A légtisztító a szoba levegőjét szívja be beömlő nyílásain keresztül, a levegő áthalad a készülékben található előszűrőn, a szagtalanító szűrőn és a HEPA (HEPA filter = high-efficiency particulate air filter - "nagy hatékonyságú részecskeszűrő") szűrőn, majd távozik a kiömlő nyíláson keresztül. A HEPA szűrő képes a szűrőn áthaladó, 0,3 mikronnyi porrészecskék 99,97%-nak kiszűrésére és a szagok elnyelésében is közreműködik. A szagtalanító szűrő fokozatosan elnyeli a szagokat, ahogy azok áthaladnak a szűrőn.

CSÖKKENTI A POLLEN ÉS PENÉSZSPÓRÁK SZINTJÉT
A HEPA szűrő az apró, 0,3 mikronnyi részecskék 99,97%-át kiszűri. A Sharp készülékek a szoba levegőjébe kibocsátott, a szálló részecskéket közömbösítő ionokat, valamint akár kórházi használatra is alkalmas, ipari szabványnak megfelelő szűrőket alkalmaznak otthona levegőjének megtisztításához.

MULTIFUNKCIONÁLIS KIJELZŐ
A kezelőszerven láthatjuk a szoba pontos páratartalmát, hőmérsékletét vagy a készülék teljesítmény felvételét.

INTELLINGENS MÓD
6 érzékelő 7 tényezőt érzékel, amelyek pontosan szabályozzák az automatikus működést. Ha egy személy vagy egy háziállat van az érzékelő látóterében automatikusan csendes légáramoltatásra kapcsol, ha a szoba sötét az előlapi kijelző, a tisztaság kijelző és a levegő kiömlő LED fénye automatikusan kikapcsol. Ha a szoba páratartalma meghaladja a 80%-ot és a szobában világos van, a készülék minimális légáramoltatásra kapcsol.

FELÜGYELET FUNKCIÓ
A készülék működése közben olyan állapotot észlel, amelyben a szobahőmérsékletre és a páratartalomra ügyelni kell és ezt jelzi a felügyelet mód jelzőfényével. A "Száraz és alacsony hőmérsékletű levegő felügyelet" és a "Magas hőmérsékletű és magas páratartalmú levegő felügyelet" működik. (Ez a funkció a helyiség levegőjének állapotát jelzi. (A készülék nem tudja növelni a hőmérsékletet vagy csökkenteni a páratartalmat.)

POLLENFUNKCIÓ
A por érzékelő érzékenysége automatikusan "MAGAS" értékre vált és gyorsan érzékeli az olyan szennyeződéseket, mint a por és pollenek, a levegő megtisztításához.

SZABÁLYOZHATÓ FÉNYERŐ
A készüléken lehetőség van a működést jelző fényeket kikapcsolni, hogy az éjszaka alvás közben ne zavarják a berendezés működés visszajelző fényei.

IDŐZÍTETT BE ÉS KIKAPCSOLÁS
A berendezésen szabályozhatja a be és kikacsolást

ANTIBAKTERIÁLIS VÍZTARTÁLY
A párásító víztartálya és párásító tálca antibakteriális bevonatot kapott, hogy a készülék használata közben ne szaporodjanak el a vízben a gombák és a baktériumok.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ PÁRÁSÍTÁS
A készülék nagy párásítási teljesítményének köszönhetően, hamar az optimális szoba hőmérsékletéhez ideális pártartalomra növeli a helyiség páraszintjét. A rendszer teljesen automatikus csak be kell kapcsolni a készülék párásító funkcióját.

AUTOMATIKUS LAMELLÁK
Amikor a légtisztító bekapcsol, a lamella automatikusan kinyílik, és amikor a tisztító kikapcsol, a lamella bezáródik, hogy megakadályozza a por bejutását.

KEREKEKEN GURULÓ
A készülék kerekeken gurul, így könnyen emelés nélkül is áthelyezhető bármely helyiségbe.

NAGYON ALACSONY ZAJSZINT
Alacsony működési zajszintnek köszönhetően a készülék mellet biztosított a nyugodt pihenés. Zajszínt: 20-46dB.

GYEREKZÁR
A készülék kezelőpanelja egy gombnyomással lezárható, így a beállított üzemmód csak a gyerekzár oldása után módosítható

PÁRÁSÍTÓ FILTER ÉLETTARTAMA KB. 10 ÉV
A filter élettartamát befolyásolja a víz keménysége

HEPA FILTER ÉLETTARTAMA KB. 10 ÉV
A használati körülmények befolyásolják a filter élettartamát. A gyártó napi 5 szál cigaretta elszívásával számolja a filter élettartamát.

LÉGTISZTÍTÓ PROGRAMOK
A speciális program használatakor a készülék megtisztítja a szoba levegőjét az olyan allergénektől, mint a por és a pollen.

HATÉKONY LÉGÁRAM
A Sharp légtisztítói az átlagosnál erősebb légáramot biztosítanak, azaz a levegőt gyorsabban és hatékonyabban tisztítják meg.

ÉRZÉKELŐ TECHNOLÓGIA
A szoba pára- és portartalmának, valamint a szagok és a hőmérséklet pontos mérésével a Sharp légtisztítók automatikusan módosítják beállításaikat és folyamatosan tisztán tartják a levegőt.

AKTÍV LÉGTISZTÍTÓ RENDSZER
A hagyományos HEPA filteres légtisztítókkal ellentétben a Sharp Plasmacluster ION légtisztító rendszere nem csak a beszívott levegőt tisztítja meg a készülék HEPA filterje által, hanem a kifújt levegőt is tisztító Plasmacluster IONokkal látja el, amelyek a készüléktől távol eső pontokra is eljutnak a levegő áramoltatásának köszönhetően. Az ION-ok segítségével a berendezéstől távol eső szennyeződéseket (penész, poratka, vírusok, baktériumok) is tudja hatástalanítani.

99,9 % -OS HATÉKONYSÁG AZ ALLERGÉNEK ÉS PORATKÁK SEMLEGESÍTÉSÉBEN
A Plasmacluster ionok átvágják a szálló, általában poratka ürülékből, elpusztult atkákból álló allergének sejtfalát és eltávolítják belőle a proteint, semlegesítve ezzel hatásukat. ( A vizsgálatot a Hiroshimai Tudományos Egyetem végezte)

99 %-OS VÍRUS SEGMLEGESÍTÉSI HATÉKONYSÁG
A Plasmacluster ionok felbontják és eltávolítják a vírusok tüske-szerű proteinjeit, ártalmatlanítva ezzel magunkat a vírusokat, általában poratka ürülékből, elpusztult atkákból álló allergének sejtfalát és eltávolítják belőle a proteint, semlegesítve ezzel hatásukat. ( A vizsgálatot a független angol víruskutató Retroscreen Virology Ltd. végezte)

A PLASMACLUSTER IONOK MEGAKADÁLYOZZÁK A PORATKA ALLERGÉNEK NÖVEKEDÉSÉT MÉG A PORATKÁVAL
SZENNYEZETT SZOBÁBAN IS.
(A vizsgálatot a Hiroshimai Tudományos Egyetem végezte)

A MEGTAPADT PENÉSZ NÖVEKEDÉSÉNEK CSÖKKENTÉSE
A nagykoncentrációjú Plasmacluster ionok semlegesítik a levegőben lévő penészt és csökkentik a penész spórák növekedését. ( A vizsgálatot a Japán Élelmiszer Kutató Laboratórium végezte)

Főbb funkciók:

- 99 %-os levegőben szálló penész hatástalanítás

- 99 %-os vírus semlegesítési hatékonyság

- 99,9 % -os hatékonyság az allergének és poratkák semlegesítésében

- A megtapadt penész növekedésének csökkentése.

- A Plasmacluster Ionok megakadályozzák a poratka allergének növekedését még a poratkával szennyezett szobában

- Plasmacluster ION koncentrált mód

- Aktív légtisztító rendszer

- Aktív szén (szagtalanító filter) filter élettartama: kb.10 év kibontástól számítva

- Antibakteriális víztartály

- Automatikus lamellák

- Csökkenti a pollen és penészspórák szintjét

- Digitális páratartalom kijelző

- Gyerekzár

- Érzékelő technológia

- Hármas szűrő rendszer + Plasmacluster ION + Párásítás

- Hatékony légáram

- HEPA filter 99,97%-os szűrési hatékonyság

- HEPA filter élettartama: kb.10 év kibontástól számítva

- Időzíthető be és kikapcsolás

- Intellingens mód

- Felügyelet funkció

- Japán légtisztító technológia

- Kerekeken guruló

- Kettős légtisztítás szűrőkkel és Plasmacluster ionokkal

- Multifunkcionális kijelző

- Légtisztító programok

- Működés kijelző: levegőminőség, páraszint, Plasmacluster ion

- Nagy teljesítményű párásítás a szobában

- Nagyon alacsony működési zajszint

- Párásító filter életartam kb.10 év kibontástól számítva

- Plasmacluster Ion technológia

- Pollenfunkció

- Por / szag / hőmérséklet és páratartalom

- Szabályozható fényerő