Xiaomi Mi Air Purifier 4 Pro légtisztító, 70 W, 500 m3/h, 3 sebesség,33,7 - 65 dB, fehér (BHR5056EU)
Személyes átvétellel:
Budapest Telepes utca 1.-i üzletünk: ingyenes
Kifutott, nem rendelhető!
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: ingyenes
Kifutott, nem rendelhető!
Garancia
1 év
Sku
BHR5056EU
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Szépségápolás, Egészség
Típus
Légtisztító
Szín
Fehér
Kijelző
OLED
Zajszint
34 dB
Különleges jellemzők
Teljes ellenörzés a mobilalkalmazásban
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro légtisztító


Lélegezz tisztán, lélegezz egészségesen. Háziállat-szőr és pollenszűrés. OLED kijelző. 35-60m2 hatékony lefedettségi terület.

Teljes szobatisztítás egy esti mese olvasása alatt.
A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro akár 500m3/h CADR-rel is rendelkezik, és percenként 8330L tiszta levegőt képes kibocsátani. A megtisztított levegő képes eljutni otthonod minden zugába, így családoddal mindig egészségesen lélegezhettek. 

Célzott tisztítás, amely meggátolja a szennyezőanyagok elrejtőzését.
A levegőminőség-változások átfogó nyomon követése a célzottabb, hatékonyabb tisztítás érdekében. Automatikus üzemmódban a légtisztító figyeli a valós idejű levegőminőséget, és automatikusan beállítja a tisztítás sebességét.

Intuitív kijelző, könnyen kezelhető felület.
Intuitív beltéri levegőminőségi adatok a valós idejű PM2.5/PM10 kijelzővel és színkódolt fénycsíkkal. Állítsd be a tisztítási beállításokat az egyszerű érintésvezérlő gombokkal, egyetlen könnyű érintéssel teljesítheted a levegőminőségi igényeket.

Csak egy szűrő, ami akár egy éves használatra is elég.
Mindennapi frissesség egy hosszú élettartamú szűrővel. A nagy felületű, nagy hatékonyságú szűrőből és nagy térfogatú, kiváló minőségű aktív szénből készült szűrő 6-12 hónapig tarthat. Nincs szükség gyakori szűrőcserére.

A 0,3µm-es részecskék 99,97%-os eltávolítása.
Három az egyben szűrés a nagy hatékonyságú tisztításért A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro három az egyben szűrővel rendelkezik, beleértve egy elsődleges szűrőt, a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőjét és egy kiváló minőségű aktívszenes szűrőt, amelyek együttesen tisztítják a levegőt, és megőrzik egészségedet.

Negatív levegő ionizáció.
Az állott levegő megszüntetése, hogy otthonod friss maradjon. Fokozott légtisztítás portisztítással, amitől úgy érzed majd magad, mintha az erdőben lennél.

Intelligens vezérlés.
Indítsd el a légtisztítást bárhol, bármikor A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással útközben is aktiválhatod a légtisztítót, így otthonod már az érkezés pillanatától kezdve friss lesz.

Alacsony zajszintű 33,7dB(A). Éjszakai üzemmód.
Kiváló minőségű levegő, amely zavartalanul hagy aludni Válts éjszakai üzemmódba, hogy kikapcsold a kijelző fényerejét a tükröződés- és zajmentes tisztítás érdekében. A légtisztító folyamatosan keringeti a levegőt, tökéletes környezetet biztosítva neked a nyugodt alváshoz.

Könnyen tisztítható, levehető felső rács.
Tisztítsd meg a víztisztítót belülről kifelé A házban élő csecsemők védelme érdekében a felső rácsot felcsavarozták, és nem lehet véletlenül eltávolítani. Csavard le és távolítsd el a rácsot, hogy könnyen hozzáférj a ventilátorlapátokhoz és a légcsatornákhoz. Tisztítsd meg a légtisztító belsejét a másodlagos szennyezés megelőzése érdekében.

A különbség a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője és a hagyományos HEPA szűrő között.
Két szűrőtechnológia kombinálása: A Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőanyaga képes eltávolítani a levegőben szálló részecskék 99,97%-át egészen 0,1 mikrométeres minimális méretig, és csapdába ejti a port, a PM 2,5-t, a polleneket, a háziállatok szőrét és a füstöt, még a legkisebb mikroműanyagokat is. A 0,3 mikronig terjedő finom részecskék esetében a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrőközeg szűrési aránya 99,97%, a 0,1 mikronos részecskék esetében pedig a szűrési arány elérheti a 99,99%-ot.

 

  • Több tiszta levegő. A Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője integrált olvadékfúvott PP szálak elektrosztatikus technológiával, nagyobb szálakkal van felszerelve, ami lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű tiszta levegő jusson át a szűrőn
  • Alacsony zajszint. Kevésbé sűrű szálas szűrő, könnyen átengedi a levegőt még nagy sebességnél is, ami sokkal kisebb zajt eredményez.Kevésbé sűrű szálas szűrő, könnyen átengedi a levegőt még nagy sebességnél is, ami sokkal kisebb zajt eredményez
  • Alacsonyabb energiafogyasztás. A kevésbé sűrű szálas szűrőnek köszönhetően a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője kevesebb energiát fogyaszt ugyanolyan mennyiségű tiszta levegő eléréséhez.A kevésbé sűrű szálas szűrőnek köszönhetően a Xiaomi nagy hatékonyságú szűrője kevesebb energiát fogyaszt ugyanolyan mennyiségű tiszta levegő eléréséhez
  • 15 perces tisztítás egy kb. 40m2-es nappaliban. 8330 L tisztított levegő percenként
  • Ajánlott terület: 35 ~ 60 m2
  • Tisztító képesség: 500 m3/h
  • Zajszint: 33,7 dB
  • Funkciók: Gyermekzár, Távvezérlés az alkalmazáson keresztül
  • Tisztítási módszer: Mechanikus szűrés
  • Tisztítási hatékonyság: 99.97% - részecskék 0.3 µm-ig

 

Több tételes rendelés esetén, amennyiben egy csomagként nem feladhatók a megrendelésben szereplő termékek, a szállítási díj változhat.
A változásról a rendelést követően tudjuk tájékoztatni.

Vásárlói vélemények