Deerma F500 párásító, 25 W, 5 liter, 300 ml/óra
Személyes átvétellel:
Budapesti üzletünk:
Raktárról azonnal
Házhozszállítással:
DPD futárszolgálat: 1 290 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
GLS futárszolgálat: 1 390 Ft
Raktáron, 1-2 munkanap
Csomagponton:
Pick Pack ponton: 1 199 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Foxpost ponton: 1 099 Ft
Raktáron,1-3 munkanap
Garancia
1 év
Sku
F500
Ár: 7 990,00 Ft
Segíthetünk?
Kérdése van a termékkel kapcsolatban, esetleg más hasonló terméket keres?
Termék paraméterek
Háztartás
Típus
Párásító
Teljesítmény
25 W
Max. működési idő
17 óra
Víztartály kapacitása
5 liter
Különleges jellemzők
300 ml/óra
Vásárlói vélemények
Termékleírás

Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító diffúzor

Érje el a tökéletes páraszintet a Xiaomi Deerma F500 ultrahangos párásító diffúzorral. A megfelelő páraszint rendkívül fontos a közérzet szempontjából. Hogyan lehet biztosítani az optimális feltételeket? Könnyű! Használja a Deerma F500 légnedvesítőt - ez a praktikus és könnyen használható készülék segít vigyázni egészségére és szeretteinek egészségére.

Deerma F500 - Kétszeres tisztítás
A Deerma F500 biztosítja a hatékony, biztonságos működést. A permetezés előtt a vizet kétszer megtisztítja ezüstionok és szénszűrő alkalmazásával a káros anyagok megtartása érdekében. Egy speciális bevonat megakadályozza a szennyeződést és a baktériumok szaporodását, ami tiszta, friss és megfelelően nedvesített levegővé válik otthonában.

Egyszerű használatot biztosít a Deerma F500 párásító
Hogyan kell használni a Deerma F500-at? Nagyon egyszerű - csak öntsön vizet a tartályba, és forgassa a gombot a megfelelő irányba. Gyors tisztítás után a vizet fokozatosan permetezni fogja, gyengéd, frissítő ködként. A párásító világítótoronyszerű kialakítása lehetővé teszi a vízköd hatékony elosztását 360° sugarú körzetben, legfeljebb 300 ml / h teljesítmény mellett. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze az optimális páratartalom szintjét, bárhol is legyen a Deerma F500.

Deerma F500 ultrahangos párásító - Tartsa könnyedén a vízszintet
Nem kell attól tartania, hogy gyakran kell utántölteni a vizet. A tartály űrtartalma legfeljebb 5 liter, ami több órás üzemidőt jelent. Tehát naponta csak egyszer kell feltölteni vízzel! Az átlátszó jelző és a gomb világos színe segít szabályozni a szintjét. A kék azt jelenti, hogy a készülék párásítási módban van. A piros jelzést ad arról, hogy fogyóban van a víz, és fel kell tölteni.

Elképesztően csendesen üzemel
A Deerma F500 párásító csendes működésével lep meg. Zajszintje 20 és 40 dB között mozog - még az ember suttogása is erősebb! Ez lehetővé teszi az eszköz használatát mind a nap folyamán, amikor nyugodtan akar dolgozni, tanulni vagy pihenni, és éjszaka, amikor semmi sem zavarja az alvást. A Deerma F500 csendes társ a mindennapi tevékenységekben, és éjjel-nappal gondoskodik a környezet optimális páratartalmáról.

Aromaterápia a Deerma F500 párásítóval?
Igen, a Deerma F500 aromaterápiás eszközként is használható. Öntse kedvenc illóolaját a készülék belsejébe helyezett megfelelő edénybe, és élvezze a gyönyörű illatot, amely lehetővé teszi a kikapcsolódást.

Univerzális design
A víztartály kényelmes fogantyúval könnyen mozgatható, a robusztus ABS műanyag ház sima felülete pedig nagyon könnyen tisztítható. A minimalista design és a visszafogott színek miatt a Deerma F500 tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. Ez a funkcionális és elegáns eszköz az otthonában stílusos kiegészítővé is válhat!

Gyártó: Deerma
Típus: F500
Készülék teljesítménye: 25W
Víztartály kapacitása: 5L
Tápellátás: Hálózati táp

Vásárlói vélemények