Elektromos főzőedény

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Clatronic HDM3420 Hotdog készítő és tojásfőző, fehér
Ár: 9 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Bestron AHP1800Z Elektromos serpenyő, 1500 W, szürke
Ár: 18 790,00 Ft
Raktárról azonnal
Camry CR6305 Halogén elektromos sütő, 1300 W, 12 liter
Ár: 19 690,00 Ft
Raktárról azonnal
Orion OMC-1804 Tapadásmentes elektromos főzőedény üvegtetővel, ...
Ár: 21 290,00 Ft
Raktárról azonnal
Bestron Elektromos Wok, 1500 W, 32 cm (AEW100AS)
Ár: 24 980,00 Ft
Raktárról azonnal

Napjainkban a gyártók rengeteg olyan készüléket dobnak piacra, melyek meglehetősen könnyebbé teszik a dolgunkat a konyhában. A főzések alkalmával sokszor adódhatnak kellemetlen helyzetek, amelyek megnehezítik az étel tökéletes elkészítését, például egy pillanatra eltereli valami a figyelmünket és a hozzávalók odaégnek a tűzhelyen, de ezen kívül még számtalan más egyéb is megtörténhet. Ma már viszont vannak főzőedények, melyekben a főzés, sütés egyszerűbb és biztonságosabb, arról nem beszélve, hogy egészségesebb finomságokat dobhatunk össze, ugyanis a legtöbb készülékben olaj nélkül készíthetjük el az ízletes falatokat.

A főzőedényekbe a forró levegő áramlása gondoskodik róla, hogy minden egyenletesen süljön meg, nem mellesleg így az alapanyagok tápanyagértéke is megmarad. A főzőedényekben tehát meg lehet őrizni a táplálék ásványi anyag tartalmát és a vitaminok vesztesége is lényegesen kisebb. A főzőedények nem csak praktikusság szempontjából kiválóak, hanem megjelenésükkel is nagyban feldobják a helyiséget, ráadásul bármilyen stílusú környezetbe beleillenek.

Vess véget a hosszú ideig tartó főzéseknek és rendelj kínálatunkból, garantált, hogy egyik típus sem fog csalódást okozni és maximálisan elégedett leszel.