Ételpároló

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Tefal VC139810 Minicompact ételpároló, 800 W, 6 liter
Ár: 18 999,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap
Tefal VC1401 Convenient 2 edényes ételpároló fekete
Ár: 21 990,00 Ft
Rendelésre 1-3 munkanap

Kifutott termékek

Rohanó világunkban sok háziasszony célja, hogy főzzön valami nagyon finomat a családjának, ami gyorsan elkészül és egészséges is. Az egészségünk érdekében szem előtt kell tartani, hogy az étel rostban és vitaminban gazdag legyen. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már számos olyan edény áll a rendelkezésünkre, ami által egészséges ebéd, illetve vacsora kerülhet az asztalra, ráadásul úgy, hogy időt is spórolhatunk. Ilyen az ételpároló is, más néven főzőedény, amely garantáltan megkönnyíti a mindennapokat.

A pároló edények kedvező áron érhetőek el, jellemzően 3 tálcából tevődnek össze, így egyszerre több minden is elkészíthető. A főzőedény lényegesen kevesebb energiát használ, mint a tűzhely, ráadásul mosatlanból is elenyészőbb mennyiség fog keletkezni. A diétázóknak még erősebben javasolt az alkalmazásuk, hiszen a finomságok zsiradéktól mentesek lesznek. Az ételpárolók időzíthetőek, az ételt kavargatni sem szükséges, de még a főzési idő is a felére csökkenthető.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon ételpárolóink egyikéből és varázsoljon az asztalra mennyei fogásokat, viszont ügyeljen rá, hogy a gyorsabban elkészíthető alapanyagokat felülre a nagyobb darabokat pedig alulra helyezze.