Gofrisütő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Bestron AMW500V mini Gofrisütő, vanilia szín
Ár: 8 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Severin WA2114 Gofrisütő, 800W, bézs
Ár: 11 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Bestron AGHM200 Sütemény készítő, 900W
Ár: 12 980,00 Ft
Raktárról azonnal

A gofri olyan Belga édesség, ami hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, strandokon is közkedvelt finomság, a kisebbek és a nagyobbak számára egyaránt. A gofrit számtalan módon ízesíteni lehet, tehetünk rá lekvárt, tejszínhabot vagy szirupot is, de akár sós formában is megsüthetjük. A gofri elkészítéséhez szükséges egy remek gofrisütő, amit a háztartások ma már könnyen beszerezhetnek maguknak, sőt nem is olyan könnyű megtalálni a legideálisabbat, mivel a gyártók számtalan típusút dobtak és dobnak folyamatosan piacra. Éppen ezért célszerű néhány szempontot átgondolni a vásárlás során.

A gofrisütő akkor lesz időtálló, ha minőségi anyagból került előállításra. A sütőlap anyagát is javasolt szemügyre venni, sokan estek már bele abba a hibába, hogy a külső alapján vételezték meg a terméket, amiről később kiderült, hogy a belseje használhatatlan. A teflon vagy a kerámia gofrisütő ideálisnak bizonyulhat, ráadásul mind a kettő könnyen tisztítható.

Kínálatunkban megbízható gofrisütők közül választhatsz, melyekkel mennyei falatokat varázsolhatsz az asztalra. Külső borítás tekintetébe a műanyag és a rozsdamentes acél is bármilyen stílusú környezetben megállja a helyét, ezáltal otthonodat is feldobhatod.