Habszifon
A habszifonokkal régen csak tejszínhabot lehetett készíteni, de ma már más egyébre is alkalmasak, mondhatni a modern konyhák elengedhetetlen kellékei. Éttermekben is előszeretettel használják a habszifonokat, melyekkel a séfek különleges dolgokat varázsolnak a vendégek asztalára. A habszifonok tehát napjainkban felkapottak, amennyiben jó bennük a tömítés, akkor csupán a habpatront szükséges hozzájuk megvásárolni. A habszifonokkal lényegében éttermi minőséget hozhatunk, legyen szó akár levesről, desszertről vagy mártásról. A szifonba mindig tökéletesen homogén anyag kerüljön, mert például egy apró gyümölcsmag is képes eltömíteni a nyílást. Igyekezzünk kiváló tömítőgyűrűvel rendelkező típust vásárolni, lehetőleg olyan patronnal, amit a gyártó is előír hozzá. A szifonba a megengedettnél nem szabad több folyadékot önteni és használat előtt mindig jól rázzuk fel. A kész habot a hűtőben több napig is tárolhatjuk. Visszaváltható habpatronok már nincsenek, mivel pár éve megszűntek, így az elhasználtakat ki lehet dobni vagy vissza vinni a vásárlás helyére.
Kínálatunkból megbízható és minőségi habszifonokat szerezhetsz be, amelyek segítségével tökéletes fogásokat készíthetsz családtagjaid számára.