Kenyérsütő gép

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Orion OBMD-2006 Kenyérsütő gép 12 program, 550W
Ár: 27 990,00 Ft
Raktárról azonnal
Home by Somogyi HG KS 900, Kenyérsütő gép, 15 program, 710W, sü...
Ár: 32 290,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Kenyérsütők, kenyérsütő gépek

A kenyérsütő gép a modern konyha egyik leginnovatívabb és leginkább időt spóroló eszköze, főleg azóta, hogy az elmúlt években jelentősen drágábbak lettek a pékáruk. Azért is lett népszerű, mert könnyen használható és az újabb készülékek egyre összetettebb funkciókkal rendelkeznek, továbbá, mert a kenyérsütés hangulata egészen magával ragadó. Egyre több háztartás dönt ilyen gép beszerzése mellett, mivel segítségével bárki könnyedén elkészítheti saját, egyedi ízű és illatú kenyérét.

A modern kenyérsütő gépek változatos funkciókkal és beállításokkal rendelkeznek. A különböző kenyértípusok – például teljes kiőrlésű, gluténmentes, rozs, magvas – elkészítése mellett sok modell rendelkezik egyéb lehetőségekkel is, mint amilyen a joghurtkészítés.

A profibb készülékek már LCD kijelzővel is fel vannak szerelve, amelyről könnyedén leolvasható, hogy még mennyi van hátra a kiválasztott programból. Bizonyos modelleken rendelkezésre áll előre programozási lehetőség, hogy a kívánt időben friss, ropogós, meleg pékáru fogadja az éhes szájakat.

Válassz most kenyérsütő kínálatunkból és spórolj a pékárun úgy, hogy közben sokkal finomabb falatokkal látod el a családot!