Ostyasütő

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig):

Trisa 734070 Ostyasütő, Sajtostallér sütő, 1000W, fehér, 4 mint...
Ár: 22 750,00 Ft
Raktárról azonnal

Kifutott termékek

Napjainkban rengeteg háztartási gép létezik, amelyek megkönnyítik a családtagok dolgát a konyhában, többek között ilyen egy ostyasütő gép is. Célszerű beszerezni az eszközt, hiszen a házi készítésű sós, vagy éppen édes ropogtatnivalók nagyon finomak és vendégvárónak is tökéletesek, ráadásul a készülék segítségével pikk-pakk elkészíthetőek.

Lényegében egy meglehetősen sokoldalú konyhai berendezésről van szó, amellyel a ropogós ínyencségeken kívül még számtalan más egyebet is az asztalra lehet varázsolni, például desszerteket vagy akár pizzát is. Egészséges dolgokkal is meglephetjük a családot, felkarikázhatunk almát, természetesen a magja nélkül, majd a szeleteknek a kiolajozott ostyasütőben elegendő 3 perc sütési idő. Ezt követően már tálalhatjuk is, ráadásul még ízletesebbé tehetjük, ha megszórjuk egy kis fahéjjal. Garantált, hogy ezt még a legkisebbek is imádni fogják.

Rendeljen ön is egy kiváló ostyasütő gépet és nyűgözze le szeretteit különféle gasztronómiai különlegességekkel. Kínálatunkból minőségi készülékek közül válogathat, amelyek nem fognak csalódást okozni.